Get Adobe Flash player
ziare.antena3.ro

Arhive

Infracțiuni constatate la regimul rutier

IMG_4295În ultimele 24 de ore, polițiștii din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Giurgiu au depistat trei conducători auto, cercetați pentru săvârșirea infracțiunii de conducere a unui vehicul sub influența băuturilor alcoolice și conducere a unui vehicul cu permisul anulat.

Vineri, 10 mai a.c., ora 17.00, polițiștii au depistat pe DN 6, în localitatea Copaciu, un bărbat, de 46 ani din municipiul București, care, în timp ce conducea un autoturism, nu s-a conformat semnalului regulamentar de oprire în urma unei depășiri neregulamentare și a continuat deplasarea, fapt pentru care s-a procedat la urmărirea în trafic cu semnale acustice și luminoase până pe DC 109, în afara localității Naipu, unde a fost oprit.

În urma verificărilor s-a constatat ca persoana în cauză avea permisul anulat din anul 2011.

De asemenea, conducătorul auto a fost testat cu aparatul alcooltest, care a indicat valoarea de 0.89 mg/l alcool pur în aerul expirat și a fost condus la  Spitalul Județean Giurgiu unde i s-au recoltat probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.

Se efectuează cercetări sub aspectul comiterii infracțiunilor de conducere a unui vehicul cu permisul anulat și conducere a unui vehicul cu o alcoolemie peste limita legală.

Vineri, 10 mai a.c., în jurul orelor 20.45, polițiștii au depistat, pe strada Principală din comuna Gostinari, județul Giurgiu, un tânăr de 24 de ani, din comuna Gostinari, în timp ce conducea un autoturism, aflându-se sub influența băuturilor alcoolice.

Acesta a fost testat cu aparatul alcooltest care a indicat valoarea de 0,59 mg/l, alcool pur în aerul expirat, fiindu-i recoltate probe biologice de sânge, în vederea stabilirii alcoolemiei.

În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârșiri infracțiunii de conducere a unui vehicul sub influenta băuturilor alcoolice.

Sâmbătă, 11 mai a.c., ora 00.10, organele de poliție din cadrul Secției Nr. 3 Poliție Rurală Bolintin Vale au oprit pentru control un autoturism care se deplasa pe DJ 601E, în comuna Ulmi, condus de către un bărbat, de 43 de ani, din comuna  Bolintin Deal.

Conducătorul auto fost testat cu aparatul alcooltest care a indicat valoarea de 0,46 mg/l alcool pur în aerul expirat, după care a fost condus la Spitalul Bolintin-Vale unde i-au fost recoltate probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.

S-a întocmit dosar penal pentru săvârșirea infracțiunii de conducere a unui vehicul sub influența alcoolului.

Comentariile voastre sunt încurajate şi deschise. Injuriile, insultele, calomniile sau orice tip de comentariu agresiv sau neargumentat vor fi eliminate.
De acelaşi tratament vor avea parte şi atacurile personale asupra altor cititori, sau asupra persoanelor publice ori asupra autorilor materialelor.
Vă mulţumim pentru înţelegere.

Arhive