Get Adobe Flash player
+37
°
C
+38°
+23°
Giurgiu
, 22
+39°+24°
+39°+23°
+37°+21°
+39°+23°
+38°+21°
+39°+21°
Prognoză pe 7 zile
ziare.antena3.ro

Arhive

DESPRE NOI

GIURGIUVEANUL este un cotidian judeţean de informaţii şi publicitate, singurul cotidian din judeţul Giurgiu. A apărut în 2005. Nu este angajat politic, financiar sau de altă natură, singura politică a redacţiei fiind cea de a asigura calitatea informaţiilor, prin promptitudine şi consistenţă. GIURGIUVEANUL este editat de SC Nova Force Technic SRL.

Echipa

Echipa redacţională este formată în cea mai mare parte din redactori şi colaboratori cu multă experienţă, toţi au însă acelaşi mod profesionist de trata informaţiile, ziarul fiind recunoscut pentru echilibrul său în abordarea subiectelor delicate, dar şi pentru documentarea temeinică a fiecărei ştiri.
Fiecare client al serviciilor noastre de publicitate are o garanţie în plus a ecoului mesajului său, este singura sursă de informaţii şi publicitate din judeţul Giurgiu care apare zilnic, partenerii noştri având deci garanţia unei expuneri corespunzătoare a mesajelor lor publicitare. Cotidianul GIURGIUVEANUL are o arie de distribuţie care cuprinde întreg judeţul Giurgiu.

Public ţintă

Publicul nostru ţintă este reprezentat de: • directori, patroni, manageri; • persoane cu profesii tehnice cu studii superioare; • şomeri; • tehnicieni/ maiştri şi cadre cu pregătire medie; • lucrători în comerţ şi servicii; • persoane cu profesii liberale cu studii superioare.

Date tehnice

Ziarul nostru în ediţie print apare de luni până vineri inclusiv şi conţine zilnic articole, ştiri, note şi comentarii dar şi anunţuri de mică şi mare publicitate. Cotidianul nostru are 8 pagini, din care 1 şi 8 sunt pagini color, la care se adaugă suplimentele: “Piaţa giurgiuveană” şi “Giurgiul ortodox”. În ceea ce priveşte oglinda paginii, aceasta este: 250 x 190 mm.
Redactorul şef al publicaţiei este Vasile Arcanu iar redactor şef-adjunct Marcela Petcu. Reporteri speciali: Daniel Arcanu, Cosmin Nistor şi Sandu Constantin. Tehnoredactarea îi aparţine lui Eduard Mihăiţă Vasile. Departamentul de publicitate este coordonat de Marius Rotaru. Webdesign-ul este asigurat de George Mihail Secară.

Advertisement

Arhive