Get Adobe Flash player
ziare.antena3.ro

Arhive

Academia de Poliţie „Alexandru Ioan Cuza”, promovată în rândul liceenilor giurgiuveni de doi studenţi în ultimul an! (FOTO)

IMG_0831-2Academia de Poliţie „Alexandru Ioan Cuza” a fost promovată de doi studenţi giurgiuveni aflaţi în ultimul an de studiu.

Mulţi elevi de la Colegiul Naţional „Ion Maiorescu” şi Liceul Teoretic „Tudor Vianu”, din Giurgiu, stau pe gânduri şi discută acum cu părinţii încercând să îi convingă să îi lase să urmeze şcoala adecvată pentru a deveni poliţişti, respectiv Academia de Poliţie „Alexandru Ioan Cuza”. Asta pentru că, astăzi, au avut o ocazie specială de a intra în contact cu doi studenţi, aflând multe lucruri frumoase şi interesante despre Academia de Poliţie.

IMG_0829

IMG_0831

Cei doi  studenţi, care sunt din Giurgiu,

IMG_0835

le-au dat şi sfaturi tinerilor liceeni aflaţi la început de drum în viaţă şi le-au povestit cum şi-au căutat şi ei, în liceu, profesia în care să se regăsească, încurajându-i pe elevi să aleagă Academia de Poliţie.

De menţionat că, tânărul giurgiuvean Daniel Stoica

IMG_0838

a absolvit şi Şcoala de Agenţi de Poliţie „Vasile Lascăr” de la Câmpina.

Comentariile voastre sunt încurajate şi deschise. Injuriile, insultele, calomniile sau orice tip de comentariu agresiv sau neargumentat vor fi eliminate.
De acelaşi tratament vor avea parte şi atacurile personale asupra altor cititori, sau asupra persoanelor publice ori asupra autorilor materialelor.
Vă mulţumim pentru înţelegere.

Arhive