Get Adobe Flash player
ziare.antena3.ro

ArhiveAccident grav pe DN 5. O giurgiuveancă a murit pe loc FOTO

IMG_4584O femeie de 43 de ani, din Giurgiu, a murit pe loc, după ce maşina în care se afla, un Opel Corsa, a intrat într-un TIR, fiind apoi acroşată de un Opel Astra.

IMG_4643

Accidentul s-a produs în această dimineaţă, la 6.38, pe DN 5, la km. 40+800, în apropiere de benzinăria Dana V, pe sensul de mers către Bucureşti. Şoferul autoturismului Opel Corsa, un bărbat de 52 de ani, din Giurgiu, a fost rănit uşor, fiind preluat de o ambulanţă şi transportat la Spitalul Judeţean de Urgenţă Giurgiu. Soţia sa nu a avut însă nicio şansă.

Potrivit IJP Giurgiu, şoferul autoturismului Opel Corsa nu a păstrat distanţa regulamentară în mers faţă de TIR-ul care circula în faţa sa, a intrat în spatele acestuia, după care a fost acroşat de un alt autoturism, un Opel Astra, care circula în spatele său.

În cel de-a doilea autoturism se aflau şoferul, un bărbat de 39 de ani, din Giurgiu şi alte două persoane. TIR-ul de care s-a izbit Opel Corsa era înmatriculat în Bulgaria.

IMG_4673

Femeia de 43 de ani şi soţul acesteia au rămas încarceraţi, fiind nevoie de intervenţia pompierilor pentru scoaterea lor. Din nefericire, soţia şoferului autoturismului Opel Corsa a fost atât de grav rănită încât nu a avut nicio şansă de supravieţuire.

IMG_4617

Acum, soţul ei va fi cercetat de poliţişti pentru ucidere din culpă şi pentru vătămare corporală din culpă.

Circulaţia rutieră pe banda pe care s-a produs accidentul a fost întreruptă pentru puţin timp, pe timpul scoaterii victimelor şi efectuării procedurilor criminalistice.

Comentariile voastre sunt încurajate şi deschise. Injuriile, insultele, calomniile sau orice tip de comentariu agresiv sau neargumentat vor fi eliminate.
De acelaşi tratament vor avea parte şi atacurile personale asupra altor cititori, sau asupra persoanelor publice ori asupra autorilor materialelor.
Vă mulţumim pentru înţelegere.

3 Responses to Accident grav pe DN 5. O giurgiuveancă a murit pe loc FOTO

Arhive