Get Adobe Flash player
+37
°
C
+38°
+23°
Giurgiu
, 22
+39°+24°
+39°+23°
+37°+21°
+39°+23°
+38°+21°
+39°+21°
Prognoză pe 7 zile
ziare.antena3.ro

Arhive

Accident rutier pe DJ 602

ambulanta-accidentUn bărbat de 69 ani, L.S., din orașul Buftea, județul Ilfov, în timp ce conducea autoturismul marca Dacia Logan pe Drumul Județean 602, în localitatea Bâcu, județul Giurgiu, nu a acordat prioritate de trecere unei autoutilitare conduse de E. G., un tânăr de 36 ani, din comuna Lungulețu, județul Dâmbovița, care circula regulamentar din sensul opus de mers, intrând în coliziune cu acesta.

Din accident a rezultat rănirea ușoară a conducătorului autoturismului care a fost transportat la Spitalul Elias din municipiul București pentru acordarea de îngrijiri medicale și efectuarea de investigații suplimentare.

Conducătorii auto au fost testat cu aparatul alcooltest, rezultatul fiind 0,00 mg/l alcool pur în aerul expirat și li s-au recoltat probe biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.

Polițiștii Formațiunii Rutiere de la Poliția Orașului Bolintin Vale au întocmit în cauză un dosar penal în care efectuează cercetări sub aspectul comiterii infracțiunii de vătămare corporală din culpă.

Advertisement

Arhive