Get Adobe Flash player
+37
°
C
+38°
+23°
Giurgiu
, 22
+39°+24°
+39°+23°
+37°+21°
+39°+23°
+38°+21°
+39°+21°
Prognoză pe 7 zile
ziare.antena3.ro

Arhive

Accident rutier… soldat cu două victime!

IMG_6992Accidentul s-a produs pe Drumul Județean 601, în afara localității Crevedia Mare, A. G., un tânăr de 20 ani, din comuna Roata de Jos, județul Giurgiu,  în timp ce conducea autoturismul, nu a păstrat distanța de siguranță față autoturismul care circula în fața sa, condus de un conducător auto din comuna Crevedia Mare, județul Giurgiu.

Din accident a rezultat rănirea ușoară a G. A., un minor de 16 ani, din comuna Roata de Jos, județul Giurgiu, pasager pe bancheta din spate a autoturismului condus de şoferul vinovat de producerea accidentului, și a lui M. V., un tânăr de 17 ani, din comuna Crevedia Mare, județul Giurgiu, pasager al locului dreapta față în autoturismul care se deplasa regulamentar, ambii fiind transportați la  Spitalul Bolintin Vale.

Conducătorii auto au fost testați cu aparatul etilo-test, rezultatele fiind negative și le-au fost recoltate probe biologice (sânge) în vederea stabilirii alcoolemiei.

Polițiștii Formațiunii Rutiere Bolintin Vale au deschis dosar penal pentru comiterea infracțiunii de vătămare corporală din culpă.

Advertisement

Arhive