Get Adobe Flash player
ziare.antena3.ro

Arhive

Accident soldat cu un mort, pe DN 5, la Călugăreni!

Accident cu un mort pe DN 5 SITEUn accident teribil s-a petrecut în noaptea de luni spre marţi, pe DN 5 Giurgiu-Bucureşti. Un bulgar de 32 de ani, pasager într-un autoturism BMW X5, şi-a găsit sfârşitul după ce maşina condusă de prietenul său, un ucrainean în vârstă de 45 de ani, a părăsit partea carosabilă şi a intrat în balustrada de protecţie de pe marginea DN 5. Tragicul accident s-a produs în noaptea de luni spre marţi, în jurul orei 3.05, în afara localităţii Călugăreni. În timp ce conducea autoturismul BMW X5, cetăţeanul ucrainean Nykola D., în vârstă de 45 de ani, a adormit la volan şi a părăsit partea carosabilă, oprindu-se în balustrada de pe marginea drumului.

Aceasta a pătruns în interiorul autoturismului, rănindu-l grav pe pasagerul de pe bancheta din dreapta faţă, cetăţeanul bulgar Victor Ivanov B., în vârstă de 32 de ani. Acesta a fost practic izbit şi aruncat pe bancheta din spate a autoturismului. Pompierii au intervenit pentru scoaterea victimei prinse între balustradă şi bancheta din spate.

Accident pe DN 5 cu un mort SITE

Transportat de urgenţă la Spitalul Bagdasar- Arseni din Bucureşti cu o ambulanţă SAJ, bulgarul a decedat ulterior din cauza rănilor grave.

Şoferul ucrainean nu se afla sub influenţa băuturilor alcoolice, spun poliţiştii. El va fi cercetat pentru ucidere din culpă.

Comentariile voastre sunt încurajate şi deschise. Injuriile, insultele, calomniile sau orice tip de comentariu agresiv sau neargumentat vor fi eliminate.
De acelaşi tratament vor avea parte şi atacurile personale asupra altor cititori, sau asupra persoanelor publice ori asupra autorilor materialelor.
Vă mulţumim pentru înţelegere.

Arhive