Get Adobe Flash player
+37
°
C
+38°
+23°
Giurgiu
, 22
+39°+24°
+39°+23°
+37°+21°
+39°+23°
+38°+21°
+39°+21°
Prognoză pe 7 zile
ziare.antena3.ro

Arhive

26 de permise de conducere, reţinute în acest weekend!

IMG_4675În weekend-ul trecut, pe linie rutieră au acționat în medie, zilnic, 30 de polițiști rutieri din cadrul I.P.J. Giurgiu, pe principalele drumuri naționale și județene, precum și în municipiul Giurgiu, respectiv orașele Bolintin Vale și Mihăilești, pentru reducerea numărului accidentelor rutiere și a consecințelor acestora cauzate de încălcarea de către conducătorii de vehicule, a normelor privind circulația pe drumurile publice.

Polițiștii giurgiuveni au fost sprijiniți de Inspectoratul General al Poliției Române cu un elicopter

elicopter_MAI

care a monitorizat traficul pe Drumul Național 5 și Drumul Național 6, direcționând echipajele rutiere în zonele în care au fost create ambuteiaje rutiere.

Polițiștii rutieri au desfășurat în municipiul Giurgiu și zona orașelor Bolintin Vale și Mihăilești acțiuni punctuale pe linia depistării și sancționării conducătorilor auto care încalcă normele rutiere, în special a celor care conduc autovehicule sub influența băuturilor alcoolice sau depășesc regimul legal de viteză.

Cu ocazia activităților desfășurate de polițiștii rutieri, în ultimele 3 zile au fost constatate și aplicate 461 (210 pentru depășirea limitei legale de viteză) de sancțiuni contravenționale, în valoare totală de peste 95.570 lei, fiind reținute 26 permise de conducere (pentru neacordare de prioritate, depășirea regimului legal de viteză, consum de băuturi alcoolice, depășiri neregulamentare, etc.) și retrase 13 certificate de înmatriculare.

Polițiștii au constatat și 18 infracțiuni rutiere (8 pentru vătămare corporală din culpă, 2 pentru conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul neînmatriculat/neînregistrat, 4 de conducerea unui autovehicul pe drumurile publice de către o persoană care nu posedă permis de conducere, 5 pentru conducerea unui autovehicul cu o alcoolemie peste limita legală) și desfășurat activități specifice cu ocazia a 7 accidente ușoare și 1 accident grav, produse pe raza de competență a județului Giurgiu.

Advertisement

Arhive