Get Adobe Flash player
+37
°
C
+38°
+23°
Giurgiu
, 22
+39°+24°
+39°+23°
+37°+21°
+39°+23°
+38°+21°
+39°+21°
Prognoză pe 7 zile
ziare.antena3.ro

Arhive

Activitate a Serviciului Județean Anticorupție Giurgiu!

dga-1În baza protocolului de colaborare încheiat cu Consiliul Județean Giurgiu, ofițerii Direcției Generale Anticorupție (D.G.A.) – Serviciului Județean Anticorupție (S.J.A.) Giurgiu au desfășurat, astăzi, o activitate de informare anticorupție cu personalul Direcției Județene de Evidență a Persoanelor Giurgiu, precum și cu structurile subordonate de pe raza județului cu scopul  promovării unor mesaje cu conținut preventiv anticorupție și pentru diversificarea canalelor de informare a societății civile.

În cadrul întâlnirii, reprezentanții D.G.A. – S.J.A. Giurgiu  au prezentat aspecte privind identitatea instituțională a D.G.A., competențele unității,  responsabilitățile ce revin D.G.A. în cadrul realizării obiectivelor specifice ale Strategiei Naționale Anticorupție 2016-2020.

De asemenea,  pentru a crește gradul de educație anticorupție a personalului din cadrul autorităților și instituțiilor publice de la nivel central și local, au fost prezentate  bunele practici ale D.G.A. în prevenirea și combaterea corupției, cu referire la managementul riscurilor de corupție (concepție, cadru procedural, abordări practice).

Totodată, ofițerii D.G.A. i-au informat pe cei prezenţi, cu privire la Call Center anticorupție 0800.806.806, unde pot sesiza  fapte de corupţie în care sunt implicaţi lucrători ai Ministerului Afacerilor Interne.

Advertisement

Arhive