Get Adobe Flash player
ziare.antena3.ro

ArhiveAdio, CET Giurgiu!

cet

Începând cu data de 01 martie 2013, orele 00.00, va intra în vigoare contractul privind delegarea serviciului public de alimentare cu energie termică încheiat între Primăria municipiului Giurgiu și SC GLOBAL ENERGY PRODUCTION SA, cu sediul în Giurgiu, șoseaua Sloboziei, nr. 194, acesta având dreptul și obligația de a presta acest serviciu în aria administrativ-teritorială a municipiului Giurgiu.

Începând cu aceiași dată îşi încetează  aplicabilitatea contractului similar încheiat cu SC UZINA TERMOELECTRICA GIURGIU SA.

Comentariile voastre sunt încurajate şi deschise. Injuriile, insultele, calomniile sau orice tip de comentariu agresiv sau neargumentat vor fi eliminate.
De acelaşi tratament vor avea parte şi atacurile personale asupra altor cititori, sau asupra persoanelor publice ori asupra autorilor materialelor.
Vă mulţumim pentru înţelegere.

6 Responses to Adio, CET Giurgiu!

 • mos teaca says:

  la revedere drum bun in TURCIA la fier vechi ca si asa era o gaura neagra in bugetul orasului si al comunitatii trebuia mai demult DINAMITAT .

 • un baiat says:

  mai mos teaca dinamitat ar trebui sa fi tu.ce multe persoane si-au pierdut locul de munca!!!

 • florin says:

  sh caldura cn va mai trimite

 • manuko says:

  Lasa draga „un baiat” c-o sa creeze noi locuri de munca dl. primar Barbu si te poti angaja linistit in una din multele fabrici si uzine care isi vor deschide portile in urmatorii ani ! „Mos teaca” n-a zis ca trebuia dinamitat CET-ul cu tine inauntru, asadar sezi binisor ca-ti plezneste ceva la caput si apoi servesti mancarica la galeata, ca asa este trend-ul acum in spitalele romanesti. Cine n-are bani de centrala pe gaz, sa-si vanda limuzina si problema se rezolva. E plin Giurgiu de masini de lux conduse de muritori de foame !

 • un baiat says:

  nu imi purta tu de grija ce nu imi pleseneste nimic!!dar ce te-ai aprins asa draga „manuko” ??.cati ani ii vor trebuii primarului Barbu ca sa se deschida fabrici si uzine ??? traiesti intr-o alta lume unde crezi ca tot ce zboara se mananca!!zici ca CET-ul a adus orasul in starea care este.probabil cand lumea tragea pentru o paine seara de seara la carbuni tu prindeai muste!!

 • cata says:

  Domnilor, ce inseamna de fapt ca a incetat contractul cu cet? Este vorba de o cu totul alta firma? Si ce va insemna pentru giurgiu.? Mai mult bun simt preturi decente? Adevarul e ca ma bucur ca dispare cetul cu toti aia de acolo. Preturi nesimtit de mari si directorul alora zice ca a fost frig in ian si februarie? La cat de cald a fost? Sper sa taie tot si la fier vechi. poate ca o centrala mica complet noua o sa aduca si niste facturi platibile de populatie…

Arhive