Get Adobe Flash player
+37
°
C
+38°
+23°
Giurgiu
, 22
+39°+24°
+39°+23°
+37°+21°
+39°+23°
+38°+21°
+39°+21°
Prognoză pe 7 zile
ziare.antena3.ro

Arhive

Altercaţie între doi bărbaţi, vecini şi rude, oprită de polițiștii giurgiuveni… cu focuri de armă!

arma-5-1Astăzi, 6 decembrie a.c., în jurul orei 11.40, polițiștii de la IPJ Giurgiu au fost sesizați prin SNUAU 112 de un bărbat, din orașul Bolintin Vale, cu privire la faptul că o persoană a intrat în curtea locuinței și i-a spart geamurile locuinței.

În urma apelului, la fața locului a fost direcționată o patrulă de ordine publică care a intervenit pentru aplanarea stării conflictuale, constatând că între doi bărbați, rude și vecini în același timp, a avut loc o altercație în curtea locuinței unuia dintre aceștia.

Unul dintre bărbații implicați s-a deplasat către lucrătorii de politie și a lovit cu o țeavă metalică luneta autospecialei și cu piciorul a înfundat aripa stânga spate.

Pentru imobilizarea agresorului, unul dintre polițiști a utilizat armamentul din dotare și a executat două focuri de avertisment în plan vertical, fără a fi înregistrate victime sau pagube materiale.

Bărbatul a fost încătușat și condus la sediul poliției momentan fiind în custodia polițiștilor.

A fost informată unitatea de parchet competentă, Parchetul de pe lângă Judecătoria Bolintin Vale, în prezent fiind desfășurate activități de cercetare la fața locului.

Advertisement

Arhive