Get Adobe Flash player
+37
°
C
+38°
+23°
Giurgiu
, 22
+39°+24°
+39°+23°
+37°+21°
+39°+23°
+38°+21°
+39°+21°
Prognoză pe 7 zile
ziare.antena3.ro

Arhive

Anchetă la Penitenciarul Giurgiu: un deţinut s-a spânzurat

IMG_9622Anchetă internă la Penitenciarul Giurgiu, după ce un deţinut s-a spânzurat în camera de detenţie. Personalul medical de la Penitenciarul Giurgiu a încercat să-l resusciteze, însă fără succes.

P.M.C., de 27 de ani, din Bucureşti, fusese condamnat la cinci ani de închisoare pentru înşelăciune, efectuând o mare parte din pedeapsă. Bărbatul şi-a pus capăt zilelor miercuri după amiază, în jurul orei 16, iar cazul a fost preluat de Parchetul de pe lângă Tribunalul Giurgiu. Agentul supraveghetor l-a descoperit pe tânăr în camera de detenţie şi a anunţat personalul medical al penitenciarului, care a intervenit imediat pentru acordarea primului ajutor. Potrivit purtătorului de cuvânt al unităţii, pe lângă cercetările procurorilor şi poliţiştilor giurgiuveni, penitenciarul va desfăşura propria anchetă internă.

„În data de 13 mai, în jurul orei 16, deţinutul a fost găsit spânzurat de către agentul supraveghetor. Acesta a alertat imediat personalul medical care a intervenit de urgenţă pentru acordarea primului ajutor. Totodată, a fost anunţată Ambulanţa Giurgiu, însă, în ciuda manevrelor de resuscitare, în jurul orei 17, s-a constatat decesul. Conform prevederilor legale, a fost anunţată familia persoanei condamnate, judecătorul de supraveghere, Poliţia şi Parchetul de pe lângă Tribunalul Giurgiu. La nivelul Penitenciarului Giurgiu, a fost declanşată o anchetă internă pentru stabilirea împrejurărilor în care s-a produs tragicul eveniment”, a declarat, pentru „Giurgiuveanul”, purtătorul de cuvânt al Penitenciarului Giurgiu, agent şef Mihai Măcăneaţă.

Potrivit informaţiilor noastre, bărbatul avea o fire emotivă, iar, de curând, primise vizita cuiva din familie. Se pare că nu a mai suportat regimul de detenţie şi a ales să-şi încheie socotelile cu viaţa.

Advertisement

Arhive