Get Adobe Flash player
ziare.antena3.ro

Arhive

Astăzi… pompierii giurgiuveni au intervenit la trei accidente rutiere!

accident-1-1Potrivit ISU Giurgiu, astăzi, 9 noiembrie, pompierii militari au fost solicitaţi pentru a interveni la trei accidente rutiere, astfel:

În jurul orelor 10.00 – s-a intervenit pentru asigurarea masurilor PSI la accident rutier produs pe A1 km 12, sens de mers către București (a intervenit Detaşamentul Bolintin Deal);

În acelasi timp, un alt  accident rutier in care au fost implicate trei auto s-a produs în localitatea Gorneni. Din fericire evenimentul nu s-a soldat cu persoane încarcerate, doua persoane necesitand îngrijiri medicale (a intervenit Garda Mihăileşti);

În jurul orelor 14.00, echipajele noastre au fost din nou solicitate pentru a interveni la un accident rutier produs, de aceasta dată, in municipiu, în urma căruia două persoane au necesitat îngrijiri medicale, de asemenea, fără victime încarcerate (a intervenit Detataşamentul Giurgiu).

De asemenea, ISU a mai intervenit la patru incendii de vegetație uscată în localitățile Malu, Joița, Băneasa şi Roata de Jos, precum și la un incendiu de casă, produs, tot în localitatea Joița.

Din fericire, la niciunul dintre evenimente nu s-au înregistrat victime ci doar pagube materiale.

Comentariile voastre sunt încurajate şi deschise. Injuriile, insultele, calomniile sau orice tip de comentariu agresiv sau neargumentat vor fi eliminate.
De acelaşi tratament vor avea parte şi atacurile personale asupra altor cititori, sau asupra persoanelor publice ori asupra autorilor materialelor.
Vă mulţumim pentru înţelegere.

Arhive