Get Adobe Flash player
+37
°
C
+38°
+23°
Giurgiu
, 22
+39°+24°
+39°+23°
+37°+21°
+39°+23°
+38°+21°
+39°+21°
Prognoză pe 7 zile
ziare.antena3.ro

Arhive

Astra rămâne în cursa pentru titlu

meci2Giurgiuvenii au învins, luni seară, pe teren propriu, cu scorul de 2-0 (0-0), formaţia gorjeană Pandurii, într-un meci din etapa a XXII-a a Ligii I.

Prima repriză a fost una bună, din partea ambelor formaţii, acestea şi-au creat câteva ocazii bune de a marca, însă tabela avea să rămână neschimbată. Cea mai importantă ocazie a Astrei a fost cea ratată de Seto, în minutul 4, când fostul căpitan al giurgiuvenilor a reluat cu capul, mingea trecând la câţiva cm de vinclul porţii apărate de Gliwa. Pentru oaspeţi, cea mai bună oportunitatea a fost cea a lui Buleică. Acesta a şutat spre poarta lui Coman, iar mingea a fost deviată de un coechipier în bară. Scorul pauzei 0-0.

Actul secund a aparţinut în totalitate echipei giurgiuvene. Astralii au pornit mai bine şi au reuşit uşor-uşor să desfacă apărarea bine aşezată de Pustai. Scorul avea să fie deschis în minutul 65 de către fundaşul Alexandru Măţel. Jucătorul naţionalei României avea să marcheze un gol foarte frumos, o execuţie mai rar întâlnită, din lovitură liberă, în vinclul porţi Pandurilor. Ex-gălăţeanul Laurenţiu Iorga avea să închidă tabela în minutul 70. Scor Final 2-0.

Echipa antrenată de Daniel Isăilă a practicat un fotbal frumos, „taxat” de cele mai multe ori cu aplauze de spectatorii giurgiuveni, prezenţi aproximativ 1.500. După acest rezultat, giurgiuvenii se situează pe locul doi în clasamentul Ligii 1, la patru puncte în spatele liderului Steaua.

Echipele de start:

ASTRA: D. Coman – Măţel, Papp, Găman, Morais – Seto, Laban – William, Budescu, Iorga – Ivanovski

Rezerve: S. Lung, Yazalde, Al. Ioniţă, A. Mureşan, Ştefan Popescu, M. Cristescu, S. Yahaya

Antrenor: Daniel Isăilă

PANDURII: Gliwa -Unguruşan, Paraskevas, Erico, Momcilovic – Mamele, P. Anton, Dan Nistor – Buleică, Bud, Nicoară

Rezerve: R. Stanca, Sipoto, C. Cristea, Alex Dos Santos, Feiz, Distefano, D. Bratu

Antrenor: Cristi Pustai

Arbitri: Radu Petrescu, Aurel Oniţa, Mikloş Nagy, Cătălin Popa, Sorin Antonie.

Daniel Arcanu

2 Responses to Astra rămâne în cursa pentru titlu

    Advertisement

    Arhive