Get Adobe Flash player
ziare.antena3.ro

Arhive

Au sosit brazi naturali la „Grădini cu Stil”! Ofertă diversificată: toate dimensiunile şi… pentru toate buzunarele! (FOTO)

IMG_3743Împodobirea bradului de Crăciun este una dintre cele mai frumoase tradiţii din lume. Încă din cele mai vechi timpuri, oamenii alegeau cel mai frumos pom de Crăciun şi îl omagiau cu cele mai interesante decoraţiuni pe care le aveau în casă.

IMG_3766

IMG_3765

Mirosul este argumentul decisiv în alegerea unui brad. Soluţia de compromis este bradul cu rădăcină, în ghiveci, care poate fi plantat, după ce este lăsat fără podoabe, şi care poate fi folosit şi anul viitor.

IMG_3780

Pentru fiecare dintre noi, Crăciunul are o semnificație specială, cel mai adesea legată de amintirile din copilărie. Dacă îți dorești să simți mirosul de brad natural pe care îl asociezi cu emoțiile din copilărie, dar nu vrei totuși să tai un brad, atunci alege un brad de Crăciun în ghiveci, de la… “Grădini cu Stil”!

IMG_3779

Adresa este: Giurgiu, strada Mihail Sadoveanu, nr 21.

Aşadar, la dispoziţia giurgiuvenilor sunt puşi brazi naturali aduşi direct de la producători din Danemarca, Norvegia şi Polonia.

În momentul de faţă, printre speciile expuse se află: brazi Normandieni verzi tăiaţi şi brazi Picea Pungens Hoopsii argintii la ghiveci, cu înălţimi cuprinse între 150 – 800 cm.

Oferta este variată şi pentru toate buzunarele.

De asemenea, se oferă transport gratuit şi discount pentru comenzi mai mari.

Mai multe detalii la telefoanele: 0769.661.762 şi  0733.060.713.

Tot aici veţi descperi şi numeroşi arbori exotici.

IMG_3775

IMG_3784

Comentariile voastre sunt încurajate şi deschise. Injuriile, insultele, calomniile sau orice tip de comentariu agresiv sau neargumentat vor fi eliminate.
De acelaşi tratament vor avea parte şi atacurile personale asupra altor cititori, sau asupra persoanelor publice ori asupra autorilor materialelor.
Vă mulţumim pentru înţelegere.

Arhive