Get Adobe Flash player
ziare.antena3.ro

ArhiveAvansări în grad și treceri în rezervă, la Jandarmeria Giurgiu! (FOTO)

1Începând de astăzi, doi ofiţeri şi 29 de subofiţeri din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Giurgiu au fost înaintaţi în gradul următor. Tot de astăzi, alți trei jandarmi au fost trecuți în rezervă, cu drept la pensie. Felicitări avansaţilor şi pensie lungă celor care au părăsit „arma”!

AA0A9851

IMG_9919

IMG_9983

Ofiţerii şi subofiţerii avansaţi au împlinit sau împlinesc stagiul minim în grad anul acesta, fiind înaintaţi:

  • în gradul de maior: 2 ofiţeri;
  • în gradul de plutonier adjutant şef: 8 subofiţeri;
  • în gradul de plutonier adjutant: 18 subofiţeri;
  • în gradul de plutonier major: 3 subofiţeri.

Aceştia au primit noile grade în cadru festiv, la sediul inspectoratului.

După o perioadă cuprinsă între 25 și 28 de ani de carieră militară un ofițer și doi subofițeri au fost trecuți în rezervă, cu drept la pensie.

Colonelul Lucian Lungu, care și-a desfășurat activitatea ca șef al Serviciului Resurse Umane,

IMG_9942

plutonierul adjutant șef Nicolae Stan și plutonierul adjutant Florian Vișana, ambii subofițeri în domeniul pazei și protecției instituționale au primit plachete și diplome de excelență pentru profesionalismul și loialitatea manifestate de-a lungul carierei militare.

Informaţii suplimentare:

Înaintarea în grad a cadrelor militare se poate face la termen, înainte de termen sau în mod excepţional.

Ofiţerii, maiştrii militari şi subofiţerii în activitate care se disting prin modul de îndeplinire a atribuţiilor, pregătire profesională şi comportare demnă pot fi înaintaţi în gradul următor şi înaintea expirării stagiului minim în grad dacă până la data când se fac astfel de înaintări au împlinit cel puţin jumătate de stagiul respectiv (03 aprilie – Ziua Jandarmeriei Române şi 01 decembrie – Ziua Naţională a României).

nico

Şi purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Giurgiu, doamna Nicoleta Beianu, a fost avansată, astăzi, în gradul de maior! Felicitări!

Comentariile voastre sunt încurajate şi deschise. Injuriile, insultele, calomniile sau orice tip de comentariu agresiv sau neargumentat vor fi eliminate.
De acelaşi tratament vor avea parte şi atacurile personale asupra altor cititori, sau asupra persoanelor publice ori asupra autorilor materialelor.
Vă mulţumim pentru înţelegere.

Arhive