Get Adobe Flash player
ziare.antena3.ro

Arhive

Bătrână atacată în plin centrul oraşului de un câine agresiv!

IMG_4624Incidentul s-a petrecut ieri, chiar în spatele Direcţiei de Finanţe, acolo unde se află şi pubelele de gunoi. Bătrâna de 81 de ani, care se afla în zonă cu treburi, a fost atacată din senin de un câine care stătea sub o maşină parcată. Animalul s-a repezit la ea şi a muşcat-o de picior. Cu sângele şiroind, bătrâna s-a dus repede acasă, de unde a chemat ambulanţa şi a fost transportată la spital, unde i s-au acordat îngrijiri medicale. Foarte periculos este faptul că incidentul s-a petrecut într-o zonă intens circulată din municipiu.

Îngrijorător este că foarte mulţi câini fără stăpân s-au aciuat în zona dintre Lukoil şi Direcţia de Finanţe, semănând teamă printre trecători.

Nu este însă singurul caz de acest gen, pentru că şi alţi şapte giurgiuveni au fost muşcaţi de câini în ultima lună. Până când autorităţile locale vor găsi o soluţie pentru această situaţie a câinilor vagabonzi din zonă, giurgiuvenii ar putea fi oricând atacaţi de patrupedele agresive.

Criza de locuri în singurul adăpost pentru câini din Giurgiu este unul dintre motivele pentru care patrupedele rămân în continuare pe străzi. Cu o capacitate de 400 de locuri, acesta nu poate prelua toţi câini comunitari din oraş, iar singurele măsuri ce se pot lua sunt legate de  sterilizarea animalelor cu stăpân pentru a se evita înmulţirea necontrolată a câinilor.

 Marcela Petcu

10 Responses to Bătrână atacată în plin centrul oraşului de un câine agresiv!

Arhive