Get Adobe Flash player
ziare.antena3.ro

ArhiveBătrână atacată în plin centrul oraşului de un câine agresiv!

IMG_4624Incidentul s-a petrecut ieri, chiar în spatele Direcţiei de Finanţe, acolo unde se află şi pubelele de gunoi. Bătrâna de 81 de ani, care se afla în zonă cu treburi, a fost atacată din senin de un câine care stătea sub o maşină parcată. Animalul s-a repezit la ea şi a muşcat-o de picior. Cu sângele şiroind, bătrâna s-a dus repede acasă, de unde a chemat ambulanţa şi a fost transportată la spital, unde i s-au acordat îngrijiri medicale. Foarte periculos este faptul că incidentul s-a petrecut într-o zonă intens circulată din municipiu.

Îngrijorător este că foarte mulţi câini fără stăpân s-au aciuat în zona dintre Lukoil şi Direcţia de Finanţe, semănând teamă printre trecători.

Nu este însă singurul caz de acest gen, pentru că şi alţi şapte giurgiuveni au fost muşcaţi de câini în ultima lună. Până când autorităţile locale vor găsi o soluţie pentru această situaţie a câinilor vagabonzi din zonă, giurgiuvenii ar putea fi oricând atacaţi de patrupedele agresive.

Criza de locuri în singurul adăpost pentru câini din Giurgiu este unul dintre motivele pentru care patrupedele rămân în continuare pe străzi. Cu o capacitate de 400 de locuri, acesta nu poate prelua toţi câini comunitari din oraş, iar singurele măsuri ce se pot lua sunt legate de  sterilizarea animalelor cu stăpân pentru a se evita înmulţirea necontrolată a câinilor.

 Marcela Petcu

Comentariile voastre sunt încurajate şi deschise. Injuriile, insultele, calomniile sau orice tip de comentariu agresiv sau neargumentat vor fi eliminate.
De acelaşi tratament vor avea parte şi atacurile personale asupra altor cititori, sau asupra persoanelor publice ori asupra autorilor materialelor.
Vă mulţumim pentru înţelegere.

10 Responses to Bătrână atacată în plin centrul oraşului de un câine agresiv!

 • Cetatean says:

  Nu este normal sa fie caini fara stapan pe strazi!

 • CATATEANA says:

  Dar ce ce nu spune nimeni ca aceeasi caini care ii aduna dintr-o parte a orasului sunt eliberati in alta parte?De ce nu sunt urmariti cei de la ecarisaj de un sef sau de un echipaj de politie de cate ori aduna caini de pe strada ca poate asa suntem siguri ca nu ajung inapoi pe strada.Sunt caini agresivi peste tot .in piata mare ,la Turn ,in drum spre port chiar la perla sunt peste 10 caini care nu te lasa sa treci nici pe jos nici cu bicicleta,au aparut cativa si in fata la sanitas pe Bucuresti.Sper sa nu mai aud de astfel de evenimente in oras.

 • State says:

  Cei de la ecarisaj actioneaza impreuna cu cei de la Politia Locala si nu fac altceva decat sa isi imparta spagile luate de la cei carora le returneaza cainii ridicati dintre blocuri.

 • cetateanul nervos says:

  sunt caini care dispar si apar altii in loc…sau chiar aceeasi
  voi ai cui bani ii cheltuiti idiotilor?…eu pentru ce platesc taxe?..sa va plimbati voi de colo colo fara sa depuneti o munca de calitate?
  strada inca e o jungla…in loc sa ies sa ma relaxez stau cu ochii in 4 dupa caini
  pe tineretului la bloc 105 sc a era un caine negru care nu a fost luat pentru ca asa a dorit o doamna care a strigat dupa cei care ridicau caini…. „pe ala negru sa nu-l luati”..si nu l-au luat
  e doar un mic exemplu…..

 • marin anton says:

  Felicitari domnule Barbu ! asta ne e multumirea voturilor acordate cu ceva timp in urma! daca nu se gasesc solutii pt a gestiona si rezolva problema cainilor , care in comparatie cu alte probleme pe care le are orasul asta este relativ foarte mica, la ce sa ne asteptam de la dumneavoastra la conducerea si gestionarea tuturor problemelor orasului!!!! planuri mari , vorbe mari si ne impiedicam de cea mai mica piatra! va doresc un mandat placut in continuare atat cat mai este !

 • platitor de taxe cu datoriile la zi says:

  In Vama Giurgiu sunt foarte multi CAINI AGRESIVI domnule PRIMAR NICOLAE BARBU, oare ce imagine fac orasului si Romaniei? (daca tot va place sa faceti IMAGINE si doar atat poate se face ceva …….)

 • Bogdan says:

  Tot orasul este plin de caini.Parca se aprobase legea eutanasieri nu? Atunci de ce pe strazi sunt foarte multi? Legea prevede ca cine vrea caine la scara sa raspunda prin semnatura pt javra.Avem macar 1 situatie in oras in care cineva are javra la scara pe semnatura?

 • Dori says:

  astia sunt caini lu’ „baba” Simona …. o femeie cam nebuna

 • ion says:

  si pe bld bucuresti in fata blocului 68/1d sunt 5 caini care de cateva luni tot am facut sesizari despre ei dar nu aluat nimeni nici o hotarare .domnule primar nicolae barbu dormiti in primarie.in locul dvs trebuia sa fie domnul florian nicolae

 • giurgiuvean says:

  Domnule Barbu, ati remarcat oare in ce hal arata orasul Giurgiu? In plimbarile dvs. ati mai vazut chiar si Romania un oras aflat intr-o stare atat de jalnica? Mizeria inunda orasul, cainii sunt la paritate cu oamenii, aerul infectat de miros fetid de la gunoaie toata vara, pe strazi iarba a crescut printre pietre mai ceva decat pe camp, tantarii ne-au asaltat toata vara…si puricii care s-au inmultit cum nu am pomenit vreodata in acest oras. Portul este sufocat de mizerii si coji de semnite. Dvs. va place? Noua nu ne place dle primar, nu ne place deloc prestatia dvs. O sa va convingeti la urmatoarele alegeri!

Arhive