Get Adobe Flash player
ziare.antena3.ro

Arhive

Bolintinenii arestaţi au primit mandat pentru 30 de zile

arestati by Foto ArcanuCele cinci persoane reţinute de poliţişti, cercetate pentru săvârşirea infracţiunilor de  loviri sau alte violenţe şi tulburarea ordinii si liniştii publice, într-o benzinărie din oraşul Bolintin Vale, au fost arestate pentru o perioadă de 30 de zile.

La data de 26 martie a.c., persoanele reţinute au fost prezentate de procurorul de caz de la Parchetul de pe lângă Judecătoria Bolintin Vale cu propunerea de arestare preventivă, judecătorului de drepturi şi libertăţi din cadrul Judecătoriei Bolintin Vale, care a admis propunerea procurorului şi a dispus arestarea preventivă pentru 30 de zile a celor cinci.

Cercetările continuă sub supravegherea procurorului de caz de la Parchetul de pe lângă Judecătoria Bolintin Vale pentru stabilirea participaţiei celorlalte persoane implicate.

Poliţiştii şi jandarmii acţionează în continuare cu dispozitive suplimentare pe raza oraşului Bolintin Vale pentru a asigura ordinea, liniştea publică şi siguranţa cetăţeanului.

Comentariile voastre sunt încurajate şi deschise. Injuriile, insultele, calomniile sau orice tip de comentariu agresiv sau neargumentat vor fi eliminate.
De acelaşi tratament vor avea parte şi atacurile personale asupra altor cititori, sau asupra persoanelor publice ori asupra autorilor materialelor.
Vă mulţumim pentru înţelegere.

Arhive