Get Adobe Flash player
+37
°
C
+38°
+23°
Giurgiu
, 22
+39°+24°
+39°+23°
+37°+21°
+39°+23°
+38°+21°
+39°+21°
Prognoză pe 7 zile
ziare.antena3.ro

Arhive

Campanie de prevenire în cadrul Proiectului Caravana Anticorupție 2016

Campanie DGAOfițerii Serviciului Judeţean Anticorupţie Giurgiu în parteneriat cu polițiști din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Giurgiu  – Biroul de Analiză și Prevenire a Criminalității au desfăşurat, recent, o campanie de prevenire a corupţiei pentru conştientizarea de către cetăţeni a cauzelor şi consecinţelor implicării în fapte de corupţie, în cadrul Proiectului Caravana Anticorupție 2016.

Activitățile de prevenire s-au desfășurat pe raza localităților Călugăreni, Adunații Copăceni, Mihăilești și Ghimpați, precum și în municipiul Giurgiu.

Cetățenii au fost informați cu privire la competența legală a Direcției Generale Anticorupție,  modalitatea de sesizare a faptelor de corupție, respectiv că pot apela gratuit din orice reţea de telefonie, linia TelVerde anticorupţie – 0800.806.806 – linie operaţională în cadrul Direcţiei Generale Anticorupţie cât și despre consecinţele implicării în astfel de fapte.

Totodată, cetățenilor li s-a oferit materiale promoționale constând în flyere și pixuri cu mesaj anticorupție, puse la dispoziție de către Consiliul Local și Consiliul Județean Giurgiu.

Acțiunea face parte din calendarul de activități consacrate zilei Direcției Generale Anticorupție.

Advertisement

Arhive