Get Adobe Flash player
ziare.antena3.ro

Arhive

Când vom sărbători anul acesta Zilele Municipiului Giurgiu

IMG_0932Ziua de 23 aprilie, dată la care este sărbătorit patronul spiritual al municipiului Giurgiu, Sfântul Gheorghe, va coincide cu ziua de marți din Săptămâna Patimilor, astfel că administrația locală din Giurgiu a decis marcarea zilelor municipiului în perioada 18-21 aprilie 2019.

Prin urmare, Primăria municipiului Giurgiu prin Centrul Cultural ”Ion Vinea” va organiza în această perioadă o serie de activități cultural-artistice, recreative, sportive și festivități care să creeze un spirit de sărbătoare pentru locuitorii din Giurgiu.

Ca în fiecare an, locul desfășurării activităților și manifestărilor va fi perimetrul din jurul Teatrului ”Tudor Vianu” , până la intersecția cu strada Gării și șos. București și str. Mircea cel Bătrân până la intersecția cu bld. 1907.

Vom reveni cu detalii privind programul şi numele artiştilor care vor evolua la Giurgiu.

Comentariile voastre sunt încurajate şi deschise. Injuriile, insultele, calomniile sau orice tip de comentariu agresiv sau neargumentat vor fi eliminate.
De acelaşi tratament vor avea parte şi atacurile personale asupra altor cititori, sau asupra persoanelor publice ori asupra autorilor materialelor.
Vă mulţumim pentru înţelegere.

One Response to Când vom sărbători anul acesta Zilele Municipiului Giurgiu

  • Eduard says:

    Dar administrația locala când preconizează ca va fi gata sensul giratoriu de la spital? Ce vor zice invitați la zilele orașului?

Arhive