Get Adobe Flash player
+37
°
C
+38°
+23°
Giurgiu
, 22
+39°+24°
+39°+23°
+37°+21°
+39°+23°
+38°+21°
+39°+21°
Prognoză pe 7 zile
ziare.antena3.ro

Arhive

Caz şocant la Giurgiu. Fată de 14 ani, violată de şapte tineri. Agresorii, în libertate

minoraO minoră în vârstă de 14 ani din Roata de Jos a fost violată de şapte tineri, în urmă cu doi ani şi jumătate. Pe 3 ianuarie 2013, ei au violat o fată de 14 ani, au fost reţinuţi pentru 24 de ore apoi au fost puşi în libertate, fiind obligaţi să nu părăsească localitatea pentru 30 de zile. Unul dintre ei, având doar 14 ani la momentul comiterii faptei,   nu a fost deloc reţinut.

Cei şapte violatori sunt în libertate iar mama victimei spune că, de frică, nu a mai lăsat-o pe fată să meargă la şcoală.

Incidentul s-a petrecut pe 3 ianuarie 2013, când minora s-ar fi deplasat la locuinţa prietenului ei, în vârstă de 17 ani. Ajunsă la domiciliul acestuia, tânărul i-ar fi propus să întreţină raporturi sexuale cu mai mulţi tineri. Fata s-a împotrivit, numai că a fost legată, lovită şi obligată să întreţină raporturi sexuale cu aceştia. Potrivit declaraţiilor făcute de către purtătorul de cuvând al IJP Giurgiu, comisar şef Cristian Şuţă, la momentul respectiv, victima a depus o plângere la Poliţie, conform căreia „în seara zilei de 3 ianuarie, când se afla la locuinţa unui prieten, a fost obligată, prin violenţă, să întreţină raporturi sexuale cu mai multe persoane. Minora s-a deplasat de bună voie la locuinţa acestui prieten, acesta a chemat şi a propus minorei să întreţină relaţii sexuale cu mai mulţi prieteni. Ulterior, minora s-a opus. Trei dintre aceştia au legat-o, au lovit-o şi au întreţinut relaţii sexuale cu aceasta”.

Şase dintre tinerii suspectaţi de viol, care au vârste cuprinse între 17-20 ani, au fost reţinuţi pe 5 ianuarie 2013 pentru 24 de ore, fiind prezentaţi pe 6 ianuarie 2013 la Parchetul de pe lângă Tribunalul Giurgiu cu  propunere de arestare preventivă. Măsura luată de procurori a fost aceea a interdicţiei de nu părăsi localitatea pe o perioadă de 30 de zile.

Nici în acest moment dosarul nu a fost înaintat la Tribunalul Giurgiu pentru a fi soluţionat iar agresorii se află în libertate, trăind în aceeaşi localitate cu victima.

Potrivit Antena 3, motivul netrimiterii acestui dosar în judecată îl constituie un conflict de competenţe între Parchetul de pe lângă Tribunalul Giurgiu şi Parchetul de pe lângă Judecătoria Bolintin Vale.

No comment!

Advertisement

Arhive