Ce n-a văzut decât Parisul vom găsi acum şi la Giurgiu! Se deschide o cofetărie cu specific franțuzesc
În sfârşit, avem şi la Giurgiu un loc în care poveştile sunt atât de dulci, încât vă veţi simţi pur şi simplu învăluiţi de aromele fabuloase ale prăjiturilor franţuzeşti. La Cofetăria „Forn des Teatre”, care se va deschide sâmbătă, 18 iulie 2015, la Brutăria „Pâinilă”, visele dulci se întâlnesc cu poveştile delicioase! Adrian Cîndea,
patronul Brutăriei „Pâinilă”, şi-a propus să le arate giurgiuvenilor arta prăjiturilor franţuzeşti. Cei care vor să se bucure de aroma unor produse fine pot alege de pe lista bunătăţilor oferite de cofetărie… cele mai faimoase prăjituri franţuzeşti, cum ar fi:
„Criollo”
Este plăcerea gustului creată de amestecul de cremă ciocolată neagră, biscuite din ciocolată, lapte, praline și feuilletine.
„Petit Ball”
din crema de ciocolată albă și vanilie, precum și cu deliciosul jeleu de fructe roșii.
„Duo Café”
Preparată din bavaroise de cafea, cremă de ciocolată neagră, macaron, ciocolată cuprinsă în ceșcuțe apetisante de ciocolată neagră.
„Passion”
Un melanj perfect de gusturi și texturi, fructul pasiunii, ciocolată albă, crocant praline și blatul de migdală cu cocos.
„Trois Chocolats”
O prăjitură din trei tipuri din cea mai fină ciocolată
“Èclair”
prăjitura cunoscută și la noi dar în alte variante… într-o îmbinare atentă de ciocolată, vanilie, ness, praline, caramel
Toate prăjiturile sunt făcute în laboratorul propriu, într-un mediu absolut steril, sunt proaspete şi au preţ acceptabil în raport cu calitatea. Prăjiturile pe care le veţi gasi aici sunt făcute după reţete tradiţionale franţuzeşti şi din ingrediente naturale.
Personalul este calificat iar principala caracteristică este că prăjiturile de la această cofetărie nu sunt obținute în serie, se lucrează manual, numai cu ingrediente naturale, de cea mai buna calitate, fără coloranți sau conservanți chimici.