Get Adobe Flash player
ziare.antena3.ro

Arhive

Ce ar pierde PNL Giurgiu dacă se rupe USL

pnlRuptura iminentă a USL dă bătăi de cap liberalilor din județul Giurgiu. În acest caz, cel mai probabil, liberalii vor pierde conducerea instituţiilor deconcentrate din judeţul Giurgiu. Dacă Uniunea Social Liberală se va rupe, PNL Giurgiu riscă să piardă zeci de oameni importanţi atât dininstituţiile deconcentrate, cât şi din administraţiile locale, acolo unde au numiţi viceprimari.

În cazul ruperii  USL, liberalii giurgiuveni vor pierde și o importantă funcţie din guvern, aici facem referire la subsecretarul de stat Ionel Muscalu, director OSIM, care va fi urmat de subprefectul Florin  Toma Petcu.  O funcţie importantă din administrația județeană pe care liberalii ar trebui să o cedeze este funcţia de vicepreşedinte al Consiliului Judeţean Giurgiu.

Scaunul mai multor șefi de deconcentrate se clatină în situația în care USL nu va mai funcționa. Este vorba de directorii executivi de la Casa de Pensii, Casa de Sănătate, OJPC, Oficiul de Cadastru, Camera Agricolă, dar și adjuncții de la Inspectoratul Școlar sau APIA.

Marcela Petcu 

Comentariile voastre sunt încurajate şi deschise. Injuriile, insultele, calomniile sau orice tip de comentariu agresiv sau neargumentat vor fi eliminate.
De acelaşi tratament vor avea parte şi atacurile personale asupra altor cititori, sau asupra persoanelor publice ori asupra autorilor materialelor.
Vă mulţumim pentru înţelegere.

2 Responses to Ce ar pierde PNL Giurgiu dacă se rupe USL

Arhive