Get Adobe Flash player
ziare.antena3.ro

Arhive

Ce artişti urcă pe scenă la “Zilele Municipiului Giurgiu, ediţia 2014″

foto vasile arcanuTimp de trei zile, giurgiuvenii vor avea parte de o serie de manifestări cultural-artistice, de spectacole şi concerte. Pe 21 aprilie avem o seară de muzică populară cu un program susţinut de artiști consacrați: Elena Merișoreanu, Ștefania Rareș, Mioara Velicu, Maria Ghinea, Dumitru Zamfir, Cristina Turcu Preda, Ion Ghițulescu, Tănase Stoian, Aurelian Preda şi Georgel Nucă.

A doua zi, pe 22 aprilie, vor urca pe scenă: Deepcentral, Vunk, Roads (Hi-Q Band) dar vom avea şi o piesă de teatru, la Ateneu (ora 18:30): ”O femeie singură” de Dario Fo cu Maia Morgenstern.

Ei bine, în ziua patronului spiritual, de Sf. Gheorghe, pe 23 aprilie vor concerta Horia Brenciu şi Maximilian iar la Ateneu (ora 18:00) o seară de operă – “Traviata” de Giurseppe Verdi.

Giurgiuvenii sunt invitați să participe la acest eveniment în număr cât mai mare.

GIURGIUVEANUL este partener media.

foto vasile arcanu 2

Comentariile voastre sunt încurajate şi deschise. Injuriile, insultele, calomniile sau orice tip de comentariu agresiv sau neargumentat vor fi eliminate.
De acelaşi tratament vor avea parte şi atacurile personale asupra altor cititori, sau asupra persoanelor publice ori asupra autorilor materialelor.
Vă mulţumim pentru înţelegere.

2 Responses to Ce artişti urcă pe scenă la “Zilele Municipiului Giurgiu, ediţia 2014″

  • Anton Gheorghe says:

    Aflu cu bucurie că Zilele Oraşului Giurgiu includ și o seară de operă cu”Traviata” de Verdi.Cu muzica de operă a marelui compozitor italian am făcut cunoștință cu mulţi ani în urma ,când am văzut un film despre viaţa şi opera lui Giuseppe Verdi la un cinema din incinta fostului club al Fabricii de Zahăr.Am fost atât de entuziasmat,încât zile întregi am fredonat diferite acorduri din muzica de operă a lui Giuseppe Verdi,mai ales „Marșul Triumfal „din opera”Aida”,pe holul de la etajul unu al Liceului”Ion Maiorescu”,spre amuzamentul colegilor,printre care și mister Lucian Iliescu.După ceva timp m-a chemat la cancelarie venerabilul profesor de muzică Victor Karpis,care a aflat primul că voi pleca din liceu și din Giurgiu,sa-mi urmez un vis din copilărie.De atunci însă am rămas un admirator al muzicii de operă,iar printre interpreții preferați rămâne regretatul bariton Nicolae Herlea.

  • george says:

    la ce ra este focl de artificii? pe 23???

Arhive