Get Adobe Flash player
ziare.antena3.ro

Arhive

Ce cosmetice nu trebuie să-ți lipsească din poşeta de vacanţă

cosmetice vacantaCâţiva specialişti Unica îţi sugerează ce să pui în bagajul de vacanţă ca să arăţi super hot chiar şi la 40 de grade:

Aliaţii părului. Nu alege un şampon sau balsam din aeroport doar pentru că-l găseşti în ambalaj de călătorie. Mai bine foloseşte-le pe cele potrivite părului tău şi transportă-le în sticluţe mai mici. De asemenea, redu cantitatea de produse de styling folosită – limitează-te la un serum pentru strălucire şi menţinere, renunţă la spumă şi lasă-ţi părul să se usuce în mod natural. Pont: O mască fără clătire poate fi aplicată de dimineaţă şi lăsată să acţioneze toată ziua. Căldura soarelui îi va spori puterea hidratantă şi va regenera firele deteriorate .

Prietenii pielii. Iată ce recomandă dr. Dana Popoiu, medic specialist dermatolog, www.dermestetica.ro: Înainte de a te îndrepta spre şezlong, nu uita să aplici cremele cu ecran solar, cu minimum 15 minute înainte de expunerea la soare. Pentru faţă, optează pentru creme cu acţiune long lasting şi intensivă, care să suplinească cu succes pierderea apei.

După plajă, aplică un lapte cu ingrediente de hidratare şi calmare a pielii, precum pantenolul sau vitamina E. Pont: Zilnic, curăţă-ţi tenul cu un demachiant nealcoolic, care să îndepărteze evetualele particule de nisip sau sare, dar şi mascara rezistentă la apă.

Secretele parfumului.

În timpul verii, Emily Maben, specialistul în parfumerie al casei Penhaligon’s London, recomandă să renunţi la aromele de mosc pe care le-ai purtat toată iarna şi să alegi parfumuri mai puţin dramatice sau doar cremele acestor produse. Pont: Nu folosi parfumul pe pielea iritată, ci pulverizează-l pe haine şi în păr, însă doar seara. În timpul zilei, combinaţia de alcool şi raze UV deshidratează firul de păr.

Important! Totuşi, în concediu, specialiştii sunt de părere că folosirea în exces a produselor de make-up poate încărca porii şi poate transforma rutina de îngrijire într-o bătaie de cap inutilă.

Comentariile voastre sunt încurajate şi deschise. Injuriile, insultele, calomniile sau orice tip de comentariu agresiv sau neargumentat vor fi eliminate.
De acelaşi tratament vor avea parte şi atacurile personale asupra altor cititori, sau asupra persoanelor publice ori asupra autorilor materialelor.
Vă mulţumim pentru înţelegere.

Arhive