Get Adobe Flash player
+37
°
C
+38°
+23°
Giurgiu
, 22
+39°+24°
+39°+23°
+37°+21°
+39°+23°
+38°+21°
+39°+21°
Prognoză pe 7 zile
ziare.antena3.ro

Arhive

Ce spun pesediştii despre revocarea lui Marciu

P1040505Principalul subiect al conferinţei de presă a PSD Giurgiu de joi, 22 ianuarie, l-a constituit schimbarea din funcţia de vicepreşedinte al Consiliului Judeţean a lui Cristian Marciu. Dacă purtătorul de cuvânt al  organizaţiei judeţene, Răzvan Cuc (foto), crede că revocarea lui Marciu a constituit „o recompensă” pentru faptul că a atras fonduri de peste 1.000 de miliarde pentru comunităţile locale, preşedintele Niculae Bădălău consideră că este o lipsă totală de respect pentru un om care a adus bani pentru proiecte atât pentru Consiliul Judeţean cât şi pentru localităţi.

„Vasile Mustăţea nu a mai putut suporta antipatiile faţă de anumite persoane aşa că a introdus abuziv pe ordinea de zi şase proiecte. Nu este un lucru demolator pentru dl. Marciu că nu mai este vicepreşedinte, pentru că oricum era izolat, dar faptul că a reuşit să aducă pentru dezvoltarea judeţului peste 1.000 de miliarde de lei vechi, fonduri pe OUG 28, a dovedit ce eforturi a făcut acesta, şi, drept recompensă, a venit proiectul cu pricina”, a arătat Răzvan Cuc.

În ceea ce priveşte numirea lui Ionuţ Matei în locul lui Cristian Marciu, acesta consideră că nu suportă comparaţie mapele profesionale ale celor doi, în condiţiile în care primul dintre ei nu a avut nici măcar o intervenţie în cadrul CJ Giurgiu.

Pe de altă parte, Cuc susţine că Vasile Mustăţea a profitat din plin de lipsa secretarului judeţului, Florian Dinu, pentru a introduce cele şase puncte suplimentare, care, în opinia sa, nu aveau caracter de urgenţă deci nu puteau fi puse pe ordinea de zi.

În consecinţă, PSD Giurgiu a trimis o adresă către Instituţia Prefectului prin care solicită atacarea în contencios administrativ a celor şase hotărâri.

Părerea sa a fost împărtăşită şi de şeful PSD Giurgiu, senatorul Niculae Bădălău, care s-a arătat total surprins dar şi-a exprimat şi dezamăgirea faţă de schimbarea lui Marciu.

„E un lucru surprinzător pentru mine că un om cu experienţa lui Marciu, care se pricepe la partea tehnică, care a ţinut tot anul Consiliul Judeţean şi localităţile cu proiecte, a fost schimbat. Asta arată totală lipsă de respect faţă de cetăţeni, şi că s-a făcut cu nerespectare legii, e clar, dar să tratezi astfel singurul om care a făcut ceva pentru dezvoltarea judeţului, e o golănie politică”, a precizat Bădălău.

Liderul PSD Giurgiu l-a crititat dur pe înlocuitorul lui Marciu, despre care a spus că nu ar avea decât liceul şi că locuieşte la Bragadiru.

Advertisement

Arhive