Get Adobe Flash player
ziare.antena3.ro

Arhive

Cezar Vişan, tânărul decedat în accidentul rutier de la Băneasa, condus mâine pe ultimul drum…

25507738_324329094711757_1567583456128749377_nUn suflet blând s-a înălţat la ceruri, lăsând în urmă amintiri învăluite de bunătate şi zâmbetul cu care ne-a întâmpinat mereu dragul nostru Cezar Vişan, mutat la cele veşnice la doar 26 de ani…

Cei care vor să-i aduca un ultim omagiu lui Cezar Vişan, care a murit în urma unui tragic accident rutier, sâmbătă, 6 octombrie a.c., o pot face până mâine, marţi, 9 octombrie, când va fi înhumat în cimitirul de la Capela din Băneasa.

****

Cuvintele sunt neputincioase şi nu putem exprima durerea şi tristeţea ce ne-au cuprins sufletele acum, când un suflet minunat, plin de dragoste şi bunătate, s-a ridicat la cer, departe de noi, dar mai aproape de Dumnezeu, lăsând în urmă durere şi lacrimi…

Ne alăturăm durerii familiei îndoliate şi rugăm pe bunul Dumnezeu să-i dea odihnă veşnică în pace.

Dumnezeu să-l ierte…

Sincere condoleanţe din partea colegilor şi a conducerii de la „Casa Comana”.

Comentariile voastre sunt încurajate şi deschise. Injuriile, insultele, calomniile sau orice tip de comentariu agresiv sau neargumentat vor fi eliminate.
De acelaşi tratament vor avea parte şi atacurile personale asupra altor cititori, sau asupra persoanelor publice ori asupra autorilor materialelor.
Vă mulţumim pentru înţelegere.

One Response to Cezar Vişan, tânărul decedat în accidentul rutier de la Băneasa, condus mâine pe ultimul drum…

Arhive