Get Adobe Flash player
ziare.antena3.ro

ArhiveCJ Giurgiu. Au fost recepționate lucrările de modernizare a două drumuri județene şi s-a semnat un nou contract de finanțare

Marian MinaPreşedintele Consiliului Judeţean Giurgiu, Marian Mina, a informat, în cadrul unei recente conferinţe de presă, că a semnat, miercuri, 31 iulie a.c., un nou proiect european, de această dată este vorba despre  Drumul Judeţean 601, tronsonul rămas nemodernizat, până la intersecţia cu Drumul Naţional 61.

Este un proiect câştigat împreună cu vecinii bulgari, pe Programul Interreg V A, şi care are o valoare de peste 2,6 milioane de euro.

„Nordul judeţului nostru s-a dezvoltat mult din punct de vedere economic, în ultimii ani, şi este important să avem infrastructură rutieră pusă la punct şi acolo. Drumul Judeţean 601 face legătura între nordul judeţul şi autostradă, dar deserveşte, totodată, şi comuna Crevedia. Pe de altă parte, aşa cum am declarat la semnarea contractului cu ADR Sud-Muntenia pentru modernizarea DJ 503, continuăm discuţiile, la Ministerul Dezvoltării, şi pentru Drumul Judeţean 504. Sunt convins că vom semna şi pentru acesta contractul de finanţare”, a declarat preşedintele Marian Mina.

Totodată, joi, 1 august 2019, a fost efectuată recepţia lucrărilor pentru modernizarea DJ 504 A, acel proiect european cu cântec ce trebuia să fie finalizat acum patru ani şi al cărui contract cu constructorul a fost reziliat la preluarea mandatului de către actualul lider al CJ. Acesta a finalizat lucrările cu fonduri de la bugetul Consiliului Judeţean Giurgiu.

În aceeaşi zi, reprezentanţii Consiliului Judeţean Giurgiu au participat la recepţia lucrărilor pe DJ 151 E, drum reabilitat şi modernizat cu fonduri prin Programul Naţional de Dezvoltare Locală.

„Le mulţumesc tuturor colegilor mei din Consiliul Judeţean pentru eforturile mari pe care le-au făcut şi le fac, de la întocmirea proiectelor şi până la finalizarea lor! Consider că, în acest moment, drumurile judeţene din Giurgiu arată mult mai bine decât cele naţionale care ne străbat judeţul”, a conchis preşedintele Consiliului Judeţean Giurgiu.

Comentariile voastre sunt încurajate şi deschise. Injuriile, insultele, calomniile sau orice tip de comentariu agresiv sau neargumentat vor fi eliminate.
De acelaşi tratament vor avea parte şi atacurile personale asupra altor cititori, sau asupra persoanelor publice ori asupra autorilor materialelor.
Vă mulţumim pentru înţelegere.

Arhive