Get Adobe Flash player
+37
°
C
+38°
+23°
Giurgiu
, 22
+39°+24°
+39°+23°
+37°+21°
+39°+23°
+38°+21°
+39°+21°
Prognoză pe 7 zile
ziare.antena3.ro

Arhive

Clădirea veche a Spitalului Judeţean Giurgiu va intra din nou în reabilitare

IMG_2136
Consiliul Judeţean Giurgiu va continua lucrările de reabilitare la clădirea veche a Spitalului Judeţean, după ce acestea au fost sistate în urmă cu câţiva ani. Lucrările de reabilitare a clădirii au început în urmă cu patru ani, dar au fost întrerupte după ce au fost descoperite dizlocări ale tencuielii exterioare.

Pentru a putea continua acest proiect, a fost nevoie de efectuarea unei expertize tehnice a clădirii dar şi de actualizarea proiectului tehnic şi detaliilor de execuţie. Astfel că aleşii judeţeni au aprobat, miercuri, 27 mai, noua documentaţie tehnico-economică a proiectului de reabilitare.

Valoarea acestuia este de peste 2,1 milioane lei. Proiectul de reablitare şi consolidare cuprinde numeroase lucrări de investiţii, cum ar fi hidroizolarea subsolului, refacerea trotuarelor, amenajarea de grupuri sanitare în trei saloane, schimbarea finisajelor interioare în saloane şi în grupurile sanitare rămase nereabilitate, repararea scărilor şi rampelor, termoizolarea clădirii, dar şi schimbarea instalaţiilor termice, electrice şi sanitare. Vor fi efectuate, totodată, lucrări privind asigurarea securităţii în caz de incendiu.

Advertisement

Arhive