Get Adobe Flash player
ziare.antena3.ro

Arhive

Dacă ați văzut această persoană, anunțați Poliția!

Disparut GROZEA FlorianPolițiștii Serviciului Investigații Criminale din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Giurgiu fac apel la cetățeni să îi anunțe dacă au informații cu privire la o persoană din comuna Comana, județul Giurgiu, plecată voluntar de la domiciliu la data de 08.06.2019.

GROZEA FLORIAN, de 44 ani, născut în comuna Adunații-Copăceni, județul Giurgiu, a dispărut la data de 08.06.2019, când a părăsit domiciliul din satul Comana, comuna Comana, județul Giurgiu, iar până în prezent nu a revenit și nici nu a contactat familia.

Bărbatul a plecat la pescuit în extravilanul comunei Comana, județul Giurgiu, având asupra sa un prostovol și o găleată de culoare verse.

SEMNALMENTE: înălțime 173 cm., greutate aproximativ 70 kg., păr ondulat, de culoare șaten, ochi căprui, față ovală, nas drept, mers normal, iar ca semne particulare prezintă o cicatrice post-operatorie, dispusă transversal la nivelul piciorului stâng, în zona gleznei și o cicatrice post-operatorie dispusă longitudinal la nivelul tibiei piciorului drept.

În caz de depistare se va contacta Biroul Urmăriri din cadrul Serviciului Investigații Criminale, de la Inspectoratul de Poliție Județean Giurgiu, la numărul de telefon 0246 – 207164 sau se va apela numărul de urgență 112.

 

Comentariile voastre sunt încurajate şi deschise. Injuriile, insultele, calomniile sau orice tip de comentariu agresiv sau neargumentat vor fi eliminate.
De acelaşi tratament vor avea parte şi atacurile personale asupra altor cititori, sau asupra persoanelor publice ori asupra autorilor materialelor.
Vă mulţumim pentru înţelegere.

Arhive