Get Adobe Flash player
ziare.antena3.ro

Arhive

Continuă dezinsecţia. Unde se fac tratamentele pentru stârpirea ţânţarilor VEZI AICI

tantariPotrivit conducerii Giurgiu Servicii Publice acțiunea de dezinsecție terestră continuă, astăzi 7 iunie 2019, aceasta desfășurându-se în zonele ANL-uri Port, Obor și Istru.

Pe tot parcursul perioadei de intervenție, GSP roagă posesorii de familii de albine și de animale sensibile să ia toate măsurile necesare pentru a evita orice tip de incident, în caz contrar, Primăria Municipiului Giurgiu și respectiv Giurgiu Servicii Publice S.A. sunt absolvite de orice responsabilitate.

Pentru dezinsecție se vor folosi substanțe produse de grupul Bayer AG, omologate și avizate de Ministerul Sănătății Publice, respectiv: Solfac EW50 și Solfac Trio EC 200, urmând a fi aplicate prin pulverizare cu aparate portabile (atomizoare), cu respectarea prevederilor legale de protecție a mediului, a sănătății și securității populației.

Comentariile voastre sunt încurajate şi deschise. Injuriile, insultele, calomniile sau orice tip de comentariu agresiv sau neargumentat vor fi eliminate.
De acelaşi tratament vor avea parte şi atacurile personale asupra altor cititori, sau asupra persoanelor publice ori asupra autorilor materialelor.
Vă mulţumim pentru înţelegere.

Arhive