Get Adobe Flash player
ziare.antena3.ro

Arhive

Cotidianul „Giurgiuveanul” are peste 30.000 de fani pe Facebook! Vă mulţumim!

30.000Performanţele în materie de media ale cotidianului „Giurgiuveanul” demonstrează încă odată faptul că suntem mereu în ascensiune, că ne consolidam cu fiecare zi ce trece locul în topul celor mai bune instituţii media din România.

Cotidianul „Giurgiuveanul” a depășit 30.000 de fani pe cea mai cunoscută rețea de socializare din lume, Facebook.

În topul FaceBrands, la nivelul judeţului Giurgiu, „Giurgiuveanul” se află pe locul 3, fiind prima publicaţie de ştiri care ajunge pe podiumul clasamentului realizat în urma monitorizării paginilor de Facebook ale companiilor din România.

Fanii paginii oficiale „Giurgiuveanul” de pe Facebook sunt în permanenţă la curent cu cele mai proaspete ştiri din judeţul Giurgiu.

Vă mulţumim şi vă asigurăm că vom continua să vă oferim informaţii în timp real, obţinute doar din surse sigure, oficiale, cu tot ceea ce se întâmplă în Giurgiu… şi nu numai.

Comentariile voastre sunt încurajate şi deschise. Injuriile, insultele, calomniile sau orice tip de comentariu agresiv sau neargumentat vor fi eliminate.
De acelaşi tratament vor avea parte şi atacurile personale asupra altor cititori, sau asupra persoanelor publice ori asupra autorilor materialelor.
Vă mulţumim pentru înţelegere.

Arhive