Get Adobe Flash player
ziare.antena3.ro

Arhive

Criminalul fetiţei de trei ani a fost reţinut

IMG_6643Parchetul de pe lângă Tribunalul Giurgiu a dispus, reţinerea pentru 24 de ore, începând de astăzi, a lui Marin Soare, în vârstă de 49 ani. Acesta este cercetat pentru pentru comiterea infracţiunilor de lipsire de libertate în mod ilegal, viol şi omor calificat. Urmează ca acesta să fie dus la judecătorul de drepturi şi libertăţi din cadrul Tribunalului Giurgiu cu propunere de arestare preventivă.

Geanina Gheorghe, în vârstă de trei ani, din Giurgiu, a fost răpită de la domiciliu joi seara, între orele 21-22, violată şi apoi ucisă, trupul său fiind descoperit astăzi pe un teren de lângă silozul din Giurgiu.

Bărbatul este un apropiat al familiei, fiind prieten cu bunica fetiţei, unde aceasta locuia. Micuţa se pare că a trecut prin chinuri groaznice înainte de a-şi da ultima suflare.

Comentariile voastre sunt încurajate şi deschise. Injuriile, insultele, calomniile sau orice tip de comentariu agresiv sau neargumentat vor fi eliminate.
De acelaşi tratament vor avea parte şi atacurile personale asupra altor cititori, sau asupra persoanelor publice ori asupra autorilor materialelor.
Vă mulţumim pentru înţelegere.

4 Responses to Criminalul fetiţei de trei ani a fost reţinut

Arhive