Get Adobe Flash player
+37
°
C
+38°
+23°
Giurgiu
, 22
+39°+24°
+39°+23°
+37°+21°
+39°+23°
+38°+21°
+39°+21°
Prognoză pe 7 zile
ziare.antena3.ro

Arhive

Cu emoţii… a fost prima zi de şcoală şi la Malu Spart!

2Şi elevii Şcolii din Malu Spart, oraşul Bolintin Vale, au răspuns prezent la primul sunet al clopoţelului. De mână cu părinţii sau bunicii, boboceii de clasa I dar şi ceilalţi elevi, cu toţii au fost bucuroşi de revedere.

Oaspeţi de seamă au fost Dan Trăistaru, noul primar al orăşelului giurgiuvean Bolintin Vale şi administratorul public al judeţului, Răzvan Alexandru Cuc.

img-20160912-wa0002

În cuvântul său, administratorul public a felicitat cadrele didactice, iar copiilor le-a adresat îndemnul de a învăţa: „Responsabilitatea voastră este să veniţi la şcoală, să învăţaţi, să urmaţi sfaturile părinţilor şi să aveţi încredere în profesorii voştri, aceşti oameni minunaţi şi care şi-au dovedit devotamentul pentru această profesie care nu este la îndemâna oricui. Este prima dată când vin în şcoala voastră, şi trebuie să recunosc că mi-a lăsat o impresie extraordinară, şi promit să revin de câte ori mă veţi invita pentru că, începând de astăzi, pot să vă asigur că aţi căpătat în mine un prieten. Promit să fiu alături de voi în acţiunile pe care le veţi desfăşura, şi să vă ofer sprijinul meu în limita competenţelor pe care le am”, a conchis Răzvan Alexandru Cuc.

Advertisement

Arhive