Get Adobe Flash player
ziare.antena3.ro

Arhive

De Ziua Victoriei, Lucian Iliescu, împreună cu colegii, la depunerea de coroane!

Iliescu a depus coroane cu colegii de partid SITELa PNL Giurgiu, nici urmă de ceartă sau alte animozităţi, dimpotrivă! După cum îi puteţi observa, au venit cu toţii, mai exact toate grupările au făcut act de prezenţă la acest eveniment public. Lucian Iliescu, Viorel Teodorescu, Vasile Mustăţea… Cine zicea că este război acolo…?

Comentariile voastre sunt încurajate şi deschise. Injuriile, insultele, calomniile sau orice tip de comentariu agresiv sau neargumentat vor fi eliminate.
De acelaşi tratament vor avea parte şi atacurile personale asupra altor cititori, sau asupra persoanelor publice ori asupra autorilor materialelor.
Vă mulţumim pentru înţelegere.

2 Responses to De Ziua Victoriei, Lucian Iliescu, împreună cu colegii, la depunerea de coroane!

  • Anton Gheorghe says:

    O.K.!L-am recunoscut pe colegul meu de liceu,L,ucica,si m-am bucurat sincer.Nu stiu cat bine si cat rau a facut pentru giurgiuveni,dar faptul ca dupa facultate s-a reintors in orasul natal ,a muncit si a trait acolo, este de admirat!Si eu as fi facut la fel daca la Giurgiu ar fi fost Aviatie Militara!

  • Fibo says:

    Sincer mi-e mila de ei! Asteptam Judecata de Apoi …… nimic nu e vesnic pe acest pamant. Totu-i desertaciune, inclusiv depunerile de coroane, aparentele acestora fie-n certuri, animozitati sau imbratisari.

Arhive