Get Adobe Flash player
ziare.antena3.ro

Arhive

Depistat la volan, fără permis de conducere

IMG_7424Polițiștii cercetează un bărbat, de 43 de ani după ce a fost depistat conducând un autoturism, deși nu poseda permis de conducere pentru nicio categorie de autovehicule.

În seara zilei de 10 iulie a.c., în jurul orelor 21.10, polițiștii au depistat în trafic,  pe D.N.41 în localitatea Prundu, județul Giurgiu, un bărbat, de 43 de ani, din comuna Prundu, în timp ce conducea un autoturism, fără a poseda permis de conducere pentru nicio categorie de autovehicule.

În cauză, polițiștii au întocmit dosar penal în care se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducere pe drumurile publice a unui autovehicul fără a poseda permis de conducere pentru nicio categorie de autovehicule.

Comentariile voastre sunt încurajate şi deschise. Injuriile, insultele, calomniile sau orice tip de comentariu agresiv sau neargumentat vor fi eliminate.
De acelaşi tratament vor avea parte şi atacurile personale asupra altor cititori, sau asupra persoanelor publice ori asupra autorilor materialelor.
Vă mulţumim pentru înţelegere.

Arhive