Get Adobe Flash player
ziare.antena3.ro

ArhiveDeputatul Florian Nicolae a participat la semnarea unui protocol de colaborare transfrontalieră

DSC05484Deputatul de Giurgiu, Florian Nicolae, a participat, recent, la semnarea unui protocol de colaborare în domeniul culturii, educației, științei și de media, între Centrul Cultural European Româno-Panarab (CCERPA) şi Universitatea „Spiru Haret”.

Acesta are drept scop punerea în practică a ideilor de promovare și susținere a excelenței în educația și cultura transfrontalieră între Europa și Spațiul Panarab.

Demersul vizează transferul de cunoștințe și obiceiuri, tradiții între cele două regiuni, promovare culturilor române și arabe, crearea de punți de înțelegere, cunoaștere și educație și cultură pentru tineret.

La eveniment au participat ambasadori, reprezentanți ai instituțiilor academice și universitare, deputați, cadre didactice, personalități din domeniul culturii și ai mass-mediei.

Semnarea documentului a avut loc în Sala de Consiliu a Universităţii „Spiru Haret” din Bucureşti.

DSC05488

DSC05491

Comentariile voastre sunt încurajate şi deschise. Injuriile, insultele, calomniile sau orice tip de comentariu agresiv sau neargumentat vor fi eliminate.
De acelaşi tratament vor avea parte şi atacurile personale asupra altor cititori, sau asupra persoanelor publice ori asupra autorilor materialelor.
Vă mulţumim pentru înţelegere.

Arhive