Get Adobe Flash player
+37
°
C
+38°
+23°
Giurgiu
, 22
+39°+24°
+39°+23°
+37°+21°
+39°+23°
+38°+21°
+39°+21°
Prognoză pe 7 zile
ziare.antena3.ro

Arhive

Dezastru. Şoferii au aşteptat ore bune pentru a traversa Podul Giurgiu-Ruse

IMG_3256Traficul rutier pe Podul Giurgiu-Ruse a fost întrerupt, astăzi, timp de o oră, din cauza efectuării unor lucrări de reabilitare. După cum am aflat, au fost efectuate lucrări de „raşchetare” a asfaltului. Aşa se face că blocarea circulaţiei rutiere pe pod a dus la formarea unei cozi de circa 2 kilometri pe DN 5, în apropierea Punctului de Frontieră Giurgiu.

Situaţia a fost similară şi pe partea bulgară a Podului Prieteniei.

Şoferii au fost revoltaţi pentru că au fost nevoiţi să aştepte ore în şir pentru a putea avea acces pe Podul Prieteniei, în condiţiile în care şi după reluarea circulaţiei aceasta s-a desfăşurat alternativ, pe o singură bandă. În plus, traficul a fost îngreunat şi de maşinile de mare tonaj care s-au deplasat mai greu pe pod, din cauza încărcăturii dar şi a asfaltului încins de căldură.

Prefectura Giurgiu recomandă utilizarea unor rute alternative respectiv Calafat (rutier), Bechet (trecere cu bacul), Zimnicea (trecere cu bacul), Călăraşi (trecere cu bacul), Negru Vodă (rutier), Vama Veche (rutier).

Numai că transportatorii străini, spre exemplu, nu ştiu de aceste rute în ideea că se orientează după GPS-uri sau au trecute pe foile de parcurs ruta de la Giurgiu.

Advertisement

Arhive