Get Adobe Flash player
ziare.antena3.ro

Arhive

Dezertări în masă la PDL Giurgiu. Toţi primarii au trecut la PSD. Se pregătește încă un pluton de la PNL!

bye byeFiliala PDL Giurgiu a fost abandonată de membrii marcanţi din rândurile administraţiei locale din judeţ. Aşa se face că toţi cei şase primari PDL din judeţul Giurgiu au părăsit partidul pentru a trece la PSD.

Lucia Andrei, din Bulbucata, Gheorghe Manea, din Găiseni, Costin Ceauşu, din Iepureşti, Marian Negru, de la Letca Nouă, Gheorghe Breazu, de la Putineiu şi Vasile Barbu de la Daia au anunţat, într-o conferinţă de presă, vineri, 8 februarie, că vor activa în cadrul PSD Giurgiu.

Deocamdată, cei şase edili nu sunt membrii ai PSD, deoarece depunându-şi demisiile din partid îşi pot pierde mandatele.

Cel mai probabil, aceştia aşteaptă să fi excluşi din PDL Giurgiu ca urmare a anunţului de trecere în barca social-democraţilor.

Săptămâna viitoare, potrivit unor surse demne de încredere, încă un pluton de peste zece primari liberali va face public trecerea la PSD Giurgiu.

Comentariile voastre sunt încurajate şi deschise. Injuriile, insultele, calomniile sau orice tip de comentariu agresiv sau neargumentat vor fi eliminate.
De acelaşi tratament vor avea parte şi atacurile personale asupra altor cititori, sau asupra persoanelor publice ori asupra autorilor materialelor.
Vă mulţumim pentru înţelegere.

3 Responses to Dezertări în masă la PDL Giurgiu. Toţi primarii au trecut la PSD. Se pregătește încă un pluton de la PNL!

  • Veverita Catalin says:

    La vremuri noi, tot noi…iar multimii li se spune povestea cu imposibilitatea atragerii de fonduri daca primarii au alta coloratura politica…am mai vizionat filmul asta de cateva ori!

  • gioni says:

    da mai baeti dar a ramas cantaranciog si asta e periculos rau e bun asta sa mai ramana la conducere ca a facut asta treaba de nu sa putut numai are pe nimeni si campania care a facuto era cu fratiso dupa el ca na avut cu cine.dute frate la gazari tei de unde esti tu nu ai vazut ca aici nu mai esti suportat de nimeni papa tutu auuuuuu.

  • Anteu says:

    Pedeleii incep sa si-l scoata pe NASU’ din suflet,care de mult nu mai este „o pleasca”ci mai degraba o „ghiulea”atarnata de picioare.

Arhive