Get Adobe Flash player
ziare.antena3.ro

Arhive

Distrugerea turnurilor gemene din America, prevestită de părintele Arsenie Boca în 1983! Vezi aici imaginile

Tragedia de la 11 septembrie 2001 este cel mai grav atac asupra Statelor Unite, după cel de-al doilea război mondial. Turnurile Gemene de la World Trade Center – pe atunci, cele mai înalte clădiri din New York – s-au prăbuşit pe rând, surpate de incendiul declanşat de impactul avioanelor. Cele două turnuri au fost doborâte de avioane de pasageri, deturnate de teroriştii reţelei Al Qaida. Un alt avion a lovit Pentagonul iar cel de-al patrulea, care ar fi urmat să distrugă Casa Albă, s-a prăbuşit în Pennsylvania. Peste 3.000 de oameni au murit în acea zi neagră.

Imaginea pe care v-o prezentăm noi este un lucru absolut minunat!

De unde o fi a avut părintele Arsenie Boca (în medalion pe frescă) o asemenea inspirație de a prevestit evenimentul… dacă nu de la Dumnezeu?

Părintele Arsenie a lucrat la aceste fresce între 1968 şi 1983, cu mulţi ani înainte ca imaginea turnurilor gemene în flăcări să tulbure privirile a miliarde de oameni.

Pe frescele bisericii pot fi zărite nu doar căderea turnurilor gemene ci şi  navete spaţiale.

“Caut locuinţă pe altă planetă”… stă scris pe o frescă.  Iar toate acestea părintele Arsenie Boca le-a pictat când nimeni nu bănuia tragedia ce avea să urmeze în America şi când nimeni nu visa că în zilele de astăzi se va vorbi atât de mult la telefon sau despre afaceri imobiliare pe Lună.

În vremurile părintelui Boca, în România, televizorul funcţiona doar două ore, seara, la telejurnal. Astăzi, televizorul este un idol al omenirii, în faţa căruia oamenii îşi petrec timpul liber şi nu numai.

Nu degeaba teologii zilelor noastre au denumit biserica de la Drăgănescu, din orășelul giurgiuvean Mihăilești, „Capela Sixtină a Ortodoxiei româneşti”!

Arhive