Get Adobe Flash player
+37
°
C
+38°
+23°
Giurgiu
, 22
+39°+24°
+39°+23°
+37°+21°
+39°+23°
+38°+21°
+39°+21°
Prognoză pe 7 zile
ziare.antena3.ro

Arhive

Doi migranţi, ascunşi într-un TIR, prinşi de poliţiştii de frontieră giurgiuveni

20150208-migranti din nouPoliţiştii de frontieră din cadrul I.T.P.F. Giurgiu – P.T.F. Giurgiu au descoperit, ascunşi într-un camion încărcat cu tuburi de aluminiu, un afgan şi un pakistanez care încercau astfel să intre ilegal în ţară.

În Recent, la Punctul de Trecere a Frontierei Giurgiu s-a prezentat pentru a intra în ţară, la volanul unui autocamion Renault, cetăţeanul turc Mesut K., în vârstă de 59 de ani, care transporta, conform documentelor de însoţire, 18 tuburi metalice din Tucia pentru Norvegia.

În baza unei analize de risc, poliţiştii de frontieră giurgiuveni au efectuat un control amănunţit asupra camionului, ocazie cu care au observat că partea superioară a prelatei semiremorcii este tăiată. Procedând la verificarea camionului, în compartimentul marfă, ascunse printre tuburile metalice, au fost descoperite două persoane de sex masculin. Din verificările efectuate, s-a constatat faptul că este vorba despre un cetăţean afgan si un cetăţean pakistanez, despre care şoferul turc a declarat că nu avea cunoştinţă că sunt ascunşi în mijlocul de transport

Poliţiştii de frontieră au procedat la întreruperea călătoriei persoanelor în cauză, iar conform protocolului româno – bulgar, acestea urmând a fi predate Poliţiei de Frontieră Bulgare în vederea continuării cercetărilor şi dispunerii măsurilor legale ce se impun.

Advertisement

Arhive