Get Adobe Flash player
+37
°
C
+38°
+23°
Giurgiu
, 22
+39°+24°
+39°+23°
+37°+21°
+39°+23°
+38°+21°
+39°+21°
Prognoză pe 7 zile
ziare.antena3.ro

Arhive

Doi tineri morţi într-un cumplit accident

Foto accident 2Doi tineri au murit aseară într-un teribil accident de circulaţie care a avut loc înafara localităţii Stâlpu, din judeţul Giurgiu. Una dintre victime, o fată de 25 de ani, este din comuna Găujani, judeţul Giurgiu.

Un tragic accident de circulaţie a avut loc aseară, în jurul orei 23, pe DN 6, în afara localităţii Stâlpu, comuna Iepureşti. Şoferul unui Renault Clio Symbol, un tânăr de 27 de ani, din Bucureşti, nu a adaptat viteza într-o curbă periculoasă şi, din cauza carosablului umed, a pierdut controlul volanului. Maşina a intrat pe contrasens, unde a intrat în coliziune laterală cu o dubă condusă de un bărbat de 44 de ani, din Cilieni, judeţul Olt.

Foto accident 3

În urma impactului, şoferul autoturismului Renault Clio Symbol şi pasagera din dreapta faţă, o tânără de 25 de ani, din comuna Găujani, şi-au pierdut viaţa. Şoferul dubei a suferit răni uşoare, fiind transportat la Spitalul Universitar din Bucureşti.

Se pare că tânăra, care muncea în Grecia, tocmai venise în vizită la rude. În cauză a fost deschis un dosar penal pentru ucidere din culpă şi vătămare corporală din culpă.

Foto accident 1

Advertisement

Arhive