Get Adobe Flash player
ziare.antena3.ro

Arhive

Doliu în lumea medicală giurgiuveană! A murit doctorul Valerian Boţocan…

12108306_410595409140497_3090363886776105219_nEste doliu în lumea medicală din Giurgiu! Doctorul Valerian Boţocan, un renumit medic de la noi, a murit.

Anunțul a fost făcut de soţie, doamna Julieta Boţocan, pe pagina sa de Facebook: „A iubit oamenii si si-a dedicat toată viața lor… si-a iubit familia si a ocrotit-o toată viața… dar L-a iubit si pe Dumnezeu și a hotărât să plece la el lasandu-ne îndurerați si singuri…”

Trupul neînsufleţit va fi depus sâmbătă, 21 septembrie, la cabinetul său, urmând a fi înhumat duminică, la Cimitirul „Smârda”.

Pe 19 octombrie doctorul Valerian Boţocan urma să împlinească 87 de ani… A fost un om deosebit și un medic profesionist, care ne va lipsi. Sperăm ca pentru tot ce-a făcut pentru oameni Dumnezeu să-l primească în Rai.

Condoleanțe familiei îndurerate.

Comentariile voastre sunt încurajate şi deschise. Injuriile, insultele, calomniile sau orice tip de comentariu agresiv sau neargumentat vor fi eliminate.
De acelaşi tratament vor avea parte şi atacurile personale asupra altor cititori, sau asupra persoanelor publice ori asupra autorilor materialelor.
Vă mulţumim pentru înţelegere.

Arhive