Get Adobe Flash player
ziare.antena3.ro

Arhive

Doriţi să savuraţi un vin bun la un preţ corect? Vă recomandăm „Casa de vinuri Teo”!

IMG_5814Un proverb italian spunea că “apa este pentru piele, iar vinul pentru vitalitate”… deci consumaţi-le pe amândouă dar în cantiăţile recomandate, astfel doi litri de apa şi un pahar de vin pe zi.

Specialiştii în domeniu spun că achiziția unui vin nu trebuie făcută la întâmplare, deoarece dacă a fost prost depozitat acesta își va pierde din calitate și savoare. Cu toate se găsesc și în supermarketuri vinuri de calitate, dacă acestea nu sunt păstrate în condiții optime de temperatură, atunci gustul și valoarea lor se va altera considerabil.

Doriţi să savuraţi un vin bun la un preţ corect? Vă recomandăm achiziționarea de vinuri de la „Casa de vinuri Teo”, situată în Piaţa Centrală a municipiului Giurgiu.

IMG_5810

IMG_5794

Aici găsiţi vinuri alese de la cele mai bune crame din România, „Panciu” și „Recaș”, o selecţie demnă de luat în seamă, vinuri româneşti: sec, roşu, alb, rose, sauviginioan, dulce, demidulce…

Se primesc şi comenzi pentru evenimentele deosebite din viaţa voastră.

Aşadar, începe ziua cu o cafea şi termin-o cu… un vin bun!

Vinul este atât de bun că ar trebui vândut în farmacii, spune o vorbă din popor… sau, mai mult sau mai puţin ştiut, trecem de serile toride de vară mai plăcut în compania unui vin alb servit la temperatura corectă şi însoţit de preparatele culinare potrivite!

Nu uitaţi să treceţi pe la „Casa de vinuri Teo”!

IMG_5792

IMG_5798

IMG_5804

IMG_5805

Comentariile voastre sunt încurajate şi deschise. Injuriile, insultele, calomniile sau orice tip de comentariu agresiv sau neargumentat vor fi eliminate.
De acelaşi tratament vor avea parte şi atacurile personale asupra altor cititori, sau asupra persoanelor publice ori asupra autorilor materialelor.
Vă mulţumim pentru înţelegere.

Arhive