Get Adobe Flash player
+37
°
C
+38°
+23°
Giurgiu
, 22
+39°+24°
+39°+23°
+37°+21°
+39°+23°
+38°+21°
+39°+21°
Prognoză pe 7 zile
ziare.antena3.ro

Arhive

Dosare penale pentru consum de alcool

IMG_1463

Una din cele mai importante obligaţii ale posesorilor de permis de conducere este să nu urce la volan cât timp se află sub influenţa băuturilor alcoolice. Cu toate acestea, poliţiştii giurgiuveni fac zilnic cunoscute cazuri de şoferi care au urcat la volan după ce au consumat băuturi alcoolice, în speranţa că alţii, care ar vrea să facă la fel, vor fi descurajaţi.

La data de 31 decembrie 2019, pe strada Petre Ghelmez, din municipiul Giurgiu a fost depistat un bărbat, de 46 de ani, din municipiul Giurgiu, în timp ce conducea un autoturism, aflându-se sub influența băuturilor alcoolice.

Bărbatul a fost testat cu aparatul etilotest Drager, care a indicat valoarea de 0,87 mg/l alcool pur în aerul expirat, fiind condus la Spitalul Județean Giurgiu pentru recoltarea de probe biologice de sânge, în vederea stabilirii alcoolemiei.

Totodată, la data de 1 ianuarie a.c., pe strada Principală, din comuna Putineiu, a fost depistat un bărbat, de 50 de ani, din comuna Putineiu, județul Giurgiu, în timp ce conducea un autoturism, în timp ce se afla sub influența băuturilor alcoolice.

A fost testat cu aparatul etilotest Drager care a indicat valoarea de 0,49 mg/l alcool pur în aerul expirat, fiind condus la Spitalul Județean Giurgiu pentru recoltarea de probe biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.

Pe numele celor doi, polițiștii au întocmit dosare penale pentru comiterea de infracțiuni contra siguranței circulației pe drumurile publice.

Advertisement

Arhive