Get Adobe Flash player
ziare.antena3.ro

Arhive

Dumitru Beianu nu renunţă la funcţia de preşedinte

IMG_3490Dezamăgit de ceea ce i s-a întâmplat în 2012, când a fost obligat de fostul lider al PNL Giurgiu să-şi retragă candidatura la Consiliul Judeţean, Dumitru Beianu susţine că „are nevoie de mult mai mult” pentru a candida la postul de primar al municipiului Giurgiu în 2016. Preşedintele organizaţiei municipale a PNL Giurgiu a afirmat că viitorul candidat pentru funcţia de primar de Giurgiu trebuie să fie desemnat de liberalii din organizaţia pe care o conduce.

Suspiciunile lui Dumitru Beianu au fost spulberate de şeful său, Vasile Mustăţea, care l-a asigurat că PNL Giurgiu nu are un candidat mai bun, că nu i se va mai întâmpla ca în 2012 şi că vor merge chiar în tandem. „S-a terminat cu lucrurile subterane în PNL Giurgiu”, a spus răspicat Mustăţea.

Referindu-se la propunerea avansată de Niculae Bădălău, de a accepta postul de subprefect de Giurgiu, Dumitru Beianu a precizat că nu i se adresează lui, atâta timp cât acest post este ocupat de un coleg de-al său, şi că n-ar renunţa la postul său de preşedinte al organizaţiei municipale a PNL şi la planurile sale pentru oraşul Giurgiu.

 

Marcela Petcu  

Comentariile voastre sunt încurajate şi deschise. Injuriile, insultele, calomniile sau orice tip de comentariu agresiv sau neargumentat vor fi eliminate.
De acelaşi tratament vor avea parte şi atacurile personale asupra altor cititori, sau asupra persoanelor publice ori asupra autorilor materialelor.
Vă mulţumim pentru înţelegere.

One Response to Dumitru Beianu nu renunţă la funcţia de preşedinte

  • un coleg says:

    Au fost, sunt, si vor mai fi lucruri subterane in PNL GIurgiu. Mai vedem si mai auzim.

Arhive