Get Adobe Flash player
ziare.antena3.ro

ArhiveEpiscopul Giurgiului a oficiat Sfânta Liturghie la Mănăstirea „Sfântul Efrem” din Nea Makri, Grecia (FOTO)

5Episcopul Giurgiului, Preasfinţitul Părinte Dr. Ambrozie, efectuează, zilele acestea, un pelerinaj la câteva biserici şi vestigii istorice din Grecia.

Cu acest prilej, în duminica a VIII-a după Rusalii, Preasfinţitul Părinte Dr. Ambrozie, Episcopul Giurgiului, alături de Preacuviosul Părinte Arhimandrit Teodor Șerban, vicarul administrative al episcopiei noastre, împreună cu părintele consilier Eduard Dumitrache și părintele consilier Nicolae Barbu, au slujit Sfânta și Dumnezeiasca Liturghie la Mănăstirea Sfântului Efrem din Nea Makri, Grecia.

În cuvântul rostit la finalul Sfintei Liturghii, Preasfințitul Părinte Ambrozie a mulțumit pentru primirea călduroasă și a amintit celor prezenți despre nevoia de mărturisire a credinței mai ales în aceste zile, avându-l pe Sfântul Efrem un astfel de mărturisitor peste timp ce vine grabnic în ajutorul celor ce trec prin momente dificile.

Preasfinția Sa a mai arătat că legăturile dintre poporul grec și cel român sunt sporite și de mărturisirea aceleași credințe ortodoxe ce unește sufletele celor două popoare într-o singură Biserică luptătoare pentru adevăr și pentru mântuire.

La final, toți cei prezenți au primit iconițe împreună cu binecuvântarea ierarhului nostru.

1

3

4

2

Comentariile voastre sunt încurajate şi deschise. Injuriile, insultele, calomniile sau orice tip de comentariu agresiv sau neargumentat vor fi eliminate.
De acelaşi tratament vor avea parte şi atacurile personale asupra altor cititori, sau asupra persoanelor publice ori asupra autorilor materialelor.
Vă mulţumim pentru înţelegere.

Arhive