Get Adobe Flash player
ziare.antena3.ro

Arhive

O familie întreagă a pierit în tragicul accident de la Ghimpaţi

img-20161011-wa0004Astăzi, la Ghimpaţi, pe DN 6, a fost carnagiu. O tânără şoferiţă, mama şi mătuşa acesteia, şi-au găsit sfârşitul într-un cumplit accident rutier. Şi unchiul şoferiţei a fost rănit grav şi se zbate între viaţă şi moarte. Victimele nu au avut nicio şansă, după ce autoturismul în care se aflau s-a  izbit de un TIR.

img-20161011-wa0002

Accidentul de circulaţie s-a produs în jurul orei 13.43, când o tânără de 20 de ani, din Ghimpaţi, care oprise autoturismul Suzuki pe partea dreaptă a drumului care duce spre Mihăileşti, nu s-a asigurat la efectuarea manevrei de întoarcere, intrând în coliziune cu un autotren care circula în acelaşi sens de mers. Impactul puternic a aruncat cele două autovehicule pe un câmp. În urma coliziunii, şoferiţa de 20 de ani, mama acesteia, de 40 de ani, din Ghimpaţi, aflată pe locul dreapta faţă, dar şi mătuşa, de 28 de ani, tot din Ghimpaţi, aflată pe bancheta din spate, au murit pe loc.

img-20161011-wa0003

Unchiul victimei, un bărbat de 32 de ani, din Ghimpaţi, aflat tot pe bancheta din spate a autoturismului Suzuki, a fost rănit grav, fiind transportat la un spital din Bucureşti.

Şoferul autotrenului, un bărbat de 42 de ani, din judeţul Dolj, a fost testat alcooltest, rezultatul fiind negativ.

În cauză s-a deschis dosar penal pentru ucidere şi vătămare corporală din culpă.

Comentariile voastre sunt încurajate şi deschise. Injuriile, insultele, calomniile sau orice tip de comentariu agresiv sau neargumentat vor fi eliminate.
De acelaşi tratament vor avea parte şi atacurile personale asupra altor cititori, sau asupra persoanelor publice ori asupra autorilor materialelor.
Vă mulţumim pentru înţelegere.

3 Responses to O familie întreagă a pierit în tragicul accident de la Ghimpaţi

Arhive