Get Adobe Flash player
+37
°
C
+38°
+23°
Giurgiu
, 22
+39°+24°
+39°+23°
+37°+21°
+39°+23°
+38°+21°
+39°+21°
Prognoză pe 7 zile
ziare.antena3.ro

Arhive

Femeie accidentată de un autobuz

IMG_2833O femeie de 69 de ani a ajuns la spital după ce a fost lovită de un autobuz. Accidentul a avut loc sâmbătă, jurul orei 15.38, pe DJ 412A, în localitatea Hobaia, comuna Ogrezeni, când şoferul unui autobuz a lovit-o pe femeia care a traversat şoseaua, fără să se asigure.

Şoferul, în vârstă de 36 ani, din Letca Nouă, judeţul Giurgiu, în timp ce conducea un autobuz din direcţia Ogrezeni către Hobaia, a accidentat-o uşor pe C. I., o femeie de 69 ani, din Hobaia, comuna Ogrezeni, care a traversat partea carosabilă fără să se asigure.

Victima a fost transportată cu ambulanţa la Spitalul Clinic de Urgenţă Universitar Bucureşti pentru acordarea de îngrijiri medicale şi efectuarea de investigaţii suplimentare.

Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilo-test, rezultatul fiind negativ şi i s-au recoltat probe biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.

Poliţiştii Formaţiunii Rutiere de la Poliţia Oraşului Mihăileşti au întocmit în cauză un dosar penal în care efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de vătămare corporală din culpă.

Advertisement

Arhive