Get Adobe Flash player
+37
°
C
+38°
+23°
Giurgiu
, 22
+39°+24°
+39°+23°
+37°+21°
+39°+23°
+38°+21°
+39°+21°
Prognoză pe 7 zile
ziare.antena3.ro

Arhive

Festivitate de deschidere a noului an şcolar… la Clejani

img-20160912-wa0003Începerea unui nou an şcolar înseamnă pentru toţi, copii, părinţi, cadre didactice, bucuria revederii şi dorinţa de a păşi pe un drum plin de noi provocări.

Elevii Şcolii din Clejani, alături de colectivul de cadre didactice în frunte cu directorul instituţiei, Mihaela Stoica, au fost încântaţi să aibă în mijlocul lor, la festivitatea de deschidere a noului an şcolar, pe primarul Florin Nidelea, dar şi pe administratorul public al judeţului Giurgiu, Răzvan Alexandru Cuc.

Domnia sa a adresat tuturor un gând bun şi încrederea că anul şcolar 2016-2017 va fi plin de bucurii şi realizări.

„Sunt bucuros să particip astăzi la un eveniment ce-mi evocă amintiri minunate din propria mea copilărie. Îl felicit pe domnul primar pentru interesul pe care îl acordă şcolii şi pentru faptul că a reuşit să creeze condiţii pentru ca elevii să poată urma cursurile unei şcoli profesionale chiar în comuna lor. Este drumul pe care şi alte comunităţi rurale ar trebui să-l urmeze pentru integrarea socială mai rapidă a tinerilor dar şi pentru reducerea abandonului şcolar”, a declarat administratorul public al judeţului, Răzvan Alexandru Cuc.

Noua Şcoală Profesională are profil petrolier, fiind rezultatul colaborării dintre autorităţile locale cu OMV Petrom, de altfel o promisiune pe care primarul Florin Nidelea a dus-o la îndeplinire.

Advertisement

Arhive